Uusi OneDrive on nyt täällä!

Uusi OneDrive on nyt täällä!

 • Comments 1
 • Likes

Microsoft julkaisi tänään odotetun OneDrive-verkkotallennuspalvelun yli 100 kielellä. Aiemmin SkyDrivenä tunnettu palvelu tarjoaa keskitetyn paikan kuvien, videoiden ja muiden dokumenttien helppoon tallentamiseen.

Palvelun voi ottaa käyttöön osoitteessa www.onedrive.com. SkyDrive-käyttäjät pääsevät kirjautumaan sisään aiemmilla tunnuksillaan tuttuun tapaan.

 

Suurimmalla osalla ihmisistä on tietokoneen lisäksi käytössä samanaikaisesti useita älylaitteita. Esimerkiksi valokuvia otetaan niin älypuhelimella kuin tabletillakin, ja niitä halutaan katsoa eri laitteilla. Keskitetty pilvessä sijaitseva tallennustila auttaa varmistamaan, että sisällöt ovat tallessa ja helposti käytettävissä millä tahansa Windows-, iOS- ja Android-laitteella internetin kautta.

Viisi faktaa uudesta OneDrivesta:

 1. OneDrive on sisäänrakennettu uusimpiin Windows-, Windows Phone- ja Office-versioihin sekä Xboxiin.

  Kun kirjaudut sisään Microsoft-tilillesi löydät OneDrivelta valokuvasi, videosi, asiakirjasi, musiikkisi ja muut sinne tallennetut tiedostosi. Käytät niitä kätevästi niin Windows-pöytäkoneellasi kuin myös kannettavallasi, iPadilla, Android-tabletilla tai vaikka Nokia Lumia -älypuhelimellasi. Tietosi ovat aina ulottuvillasi.


 2. OneDrive on helpoin tapa katsella ja jakaa puhelimellasi otettuja valokuvia - nyt myös Android-puhelimilla.

  OneDriven avulla hallitset kuviasi ja pidät ne aina tallessa. Uutena ominaisuutena OneDrive tarjoaa nyt automaattisen varmuuskopion myös Android-puhelimilla otetuille kuville, Windows Phone- ja iOS-laitteiden lisäksi. 3. OneDriven ansiosta jaat videot puhelimesta tai Xbox-pelistäsi yhtä helposti kuin valokuvat

  Uudet älypuhelimet ja mm. GoPro-kamera auttavat sinua kuvaamaan parempia videoita kuin koskaan aiemmin. Suurikokoisten tiedostojen jakaminen on kuitenkin ollut hankalaa. OneDriven avulla videosi ovat halutessasi automaattisesti katsottavissa ja jaettavissa OneDriven kuvakansiossa. Nauhoitat helposti myös Xbox-pelisi parhaat kohdat jaettavaksi kavereillesi.

  Uutta: MPEG-DASH -streamausprotokollan ansiosta OneDrive osaa sopeuttaa videon toiston internet-yhteytesi nopeuteen. Tuloksena on sujuvampi katsomiselämys ja vähemmän odottelua.

 4. Käytätkö Microsoft Officea? OneDrive on paras tallennuspaikka myös asiakirjoille

  OneDrive on sisäänrakennettu Office-tuotteisiin. Käytitpä toimistotyökalujasi kannettavaltasi, kännykästäsi tai tabletiltasi, näet viimeksi työstämäsi dokumentit ja voit jatkaa siitä mihin jäit. Versiohistoria ja roskakori-toiminto pilvessä auttavat suojaamaan työsi tulokset. Office 365 Home Premium -tilaajat saavat lisää tallennustilaa huikeat 20 Gt taloudessa asuvaa henkilöä kohti (max 5 hlöä), eli tarjolla yhteensä jopa 100 Gt ylimääräistä OneDrive-tilaa.


  Mikäli työstät dokumenttia johon tarvitset myös muiden kommentteja, voit helposti kutsua ihmisiä katsomaan tai editoimaan suoraan tekemääsi dokumenttia OneDriveen, tai jakaa linkin dokumenttiin sähköpostin, Skypen tai Facebook-viestin kautta.

  Uutta: Dokumenttien yhtäaikainen työstäminen on mahdollista nyt OneDriven ja Office Web Appsin kautta - voit työstää Word-, Excel- tai Powerpoint-dokumenttia yhtä aikaa kollegasi tai perheesi kanssa ja nähdä kaikkien muutokset heti.

 5. OneDrive for Business sopii kaikenkokoisille yrityksille

  Yrityksille suunnattu OneDrive for Business on verkkotallennuspalvelu, jossa yrityksen työntekijät voivat tallentaa, synkronoida ja jakaa tiedostonsa eri päätelaitteilta helposti ja turvallisesti. Työdokumentit ovat aina käytettävissä verkkoselaimen tai Office-sovellusten kautta.


OneDriveen on helppo ostaa lisää tallennustilaa tarpeen mukaan. Ystävilleen tuotetta suosittelevat OneDrive-käyttäjät voivat nyt saada jopa 5 gigatavua ilmaista tallennustilaa - 500 Mt jokaista OneDriven käyttöönottavaa ystävää kohti. Hyödynnä myös mahdollisuus 3 gigatavun ilmaisesta lisätilasta tallentaessasi kännykkäkuviesi varmuuskopiot OneDrivelle.

Juhlistaakseen OneDrive-lanseerauspäivää, Microsoft lahjoittaa 100 000 ensimmäiselle ihmiselle 100 Gt tallennustilaa vuodeksi. Seuraa tänään lisäohjeita Twitterissä: @OneDrive.

Lue lisää www.onedrive.com.

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment
 • No jopas on lahjoitus! Kiitos tästä. :) Nyt tarkkana seuraamaan twitteriä

Yhteystiedot


Camilla Lindfors
Viestintäjohtaja
camillal(a)microsoft.com
Puhelin 040 838 6686
Asiakaspalvelu

Aukioloajat ma - pe:
klo 8.30 -17.00
Puhelin (09) 8171 0400
finland[a]microsoft.com

Lisätietoja