Uusi versio Microsoft Dynamics CRM -asiakkuudenhallintaratkaisusta saapuu markkinoille loppuvuodesta 2013. Dynamics CRM 2013 -ratkaisu on merkittävä julkistus Microsoft Dynamicsin ihmislähtöisten liiketoimintaratkaisujen jatkumossa ja se on suunniteltu muuttamaan tapaa, jolla yritykset sitouttavat asiakkaitaan.

Online-pilvipalveluna ja on-premises-vaihtoehtona tarjottava Dynamics CRM 2013 auttaa myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia yltämään huippusuorituksiin ja luomaan aiempaa yksilöllisempiä asiakaskokemuksia. Uusien ominaisuuksiensa turvin ratkaisu takaa pääsyn tarvittaviin tietoihin nopeasti ja sujuvasti eri laitteilla myös tien päällä ja tarjoaa entistä laajempaa tilannekohtaista tietoa, joka auttaa vastaamaan paremmin asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Ratkaisun uudet yhteisölliset ominaisuudet tehostavat myös sisäistä ja ulkoista yhteistyötä.

Muun muassa seuraavat Microsoft Dynamics CRM 2013 -ratkaisun uudet ominaisuudet lisäävät ammattilaisten onnistumista työssään:

  • MarketingPilot -integraatio auttaa yhdistämään asiakkaita ja heidän tarvitsemiaan tuotteita. Se tuo uusia tapoja toteuttaa ja mitata markkinointikampanjoita sosiaalisissa ja digitaalisissa kanavissa ja auttaa luomaan asiakkaiden digitaalisista jalanjäljistä liidejä.
  • Alan johtaviin käytäntöihin perustuva uusi lopputuloslähtöinen käyttöliittymä auttaa myyntitiimejä etenemään liideistä sopimuksiin aiempaa nopeammin ja lisää samalla liiketoiminnan joustavuutta muuttuvassa markkinatilanteessa.
  • Yhteisöllinen Yammer tehostaa yrityksen sisäistä yhteistyötä asiakkuuksien hoidossa ja auttaa luomaan asiakkaiden odotukset ylittäviä, sitouttavia kokemuksia.
  • Saumaton sulautuminen Lyncin ja Skypen kanssa mahdollistaa reaaliaikaisen yhteydenpidon asiakkaisiin ja yhteisöihin, mikä ylläpitää ja lujittaa asiakassuhdetta.


Lue lisää Microsoft Dynamics CRM 2013 -ratkaisusta lehdistötiedotteesta (englanniksi) ja CRM Connection -blogista (englanniksi).