Suomen ensimmäinen Kansallinen etätyöpäivä perjantaina 16.9.2011 – Vielä ennätät mukaan!

Suomen ensimmäinen Kansallinen etätyöpäivä perjantaina 16.9.2011 – Vielä ennätät mukaan!

  • Comments 1
  • Likes

Suomen ympäristökeskuksen ja Microsoftin järjestämään Kansallinen etätyöpäivä -kampanjaan on ilmoittautunut jo 80 yritystä, julkishallinnon organisaatiota, yhdistystä ja järjestöä. Vilkkaan Facebook-keskustelun perusteella mukaan on jo lähdössä tuhansia ihmisiä ja lisää on varmasti tulossa. Etätyöpäivä-kampanjaan voi ilmoittautua www.etatyopaiva.fi –sivuston kautta.

Käynnissä oleva etätyökampanjan tarkoituksena on yhdistää työnantajia ja työntekijöitä. Palautetta antaneet yritykset ovat kokeneet ajasta ja paikasta joustavan työn lisäävän tuloksellisuutta ja parantavan työssä jaksamista. Työntekijät arvostavat työrauhaa, ajansäästöä ja mahdollisuutta rytmittää työ omien tarpeiden mukaan.

Työterveyslaitoksen mukaan joustava työnteko onnistuu parhaiten, kun sen edellytykset ovat kunnossa: työn sisältö, tarkoituksenmukaiset työtilat, etätyön mahdollistavat toimivat teknologiat, selkeät tavoitteet ja johtaminen sekä osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuudet työpaikan asioihin.

Etätyön ekologiset vaikutukset ovat merkittävät. Esimerkiksi USA:ssa tehdyn tuoreen tutkimuksen mukaan maan 2,9 miljoonaa etätyöntekijää säästävät lähes 1,5 miljardia litraa polttoainetta ja 3,6 miljoonaa tonnia kasvihuonekaasuja vuosittain. Suomessa noin 1,3 miljoonaa kilometriä työmatkoja jää viikoittain tekemättä kotona tehtyjen kokonaisten etätyöpäivien ansiosta.

Lisää aiheesta ja ilmoittautumiset kampanjaan www.etatyopaiva.fi.

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment

Yhteystiedot


Camilla Lindfors
Viestintäjohtaja
camillal(a)microsoft.com
Puhelin 040 838 6686
Asiakaspalvelu

Aukioloajat ma - pe:
klo 8.30 -17.00
Puhelin (09) 8171 0400
finland[a]microsoft.com

Lisätietoja