På kvelden tirsdag 16. mars holder Ragnar Harper og Jan Egil Ring oppstartsmøte for nytt community. Microsoft Technology User Group (MTUG) ser dagens lys. Ragnar Harper (Microsoft MVP) og Jan Egil Ring er pådrivere for denne brukergruppen. Som ansvarlig for IT-teknikere i Microsoft Norge ønsker jeg å bidra til at denne brukergruppen bslomstrer og sprer ordet. Om det er noen av dere IT-teknikere som enten ønsker å bidra til denne brukergruppen med styreverv/foredrag etc., eller kun ønsker å få faglig påfyll og møte andre IT-teknikere, så anbefaler jeg dere å ta kontakt med Ragnar eller Jan Egil. Deres plan er å etablere en paraplyorganisasjon som kan være tilstede over hele Norge. Ta kontakt om dere ønsker å etablere lokale MTUG-grupper. Informasjon på www.mtug.no vil være oppe i løpet av uken. Se agenda for oppstartsmøtet under!
Meld deg på her: http://mtug.eventbrite.com/

Dette sier Jan Egil og Ragnar:
"Vi etablerer Microsoft Technology User Group i Oslo med foredragsholder direkte fra Windows-teamet i Redmond! Kom og hør Nick Voicu prate om tips og triks rundt PKI på Windows plattform. På møtet vil vi også etablere et interim-styre for MTUG Oslo. Vi håper så mange som mulig ønsker å være med på etableringen av denne non-profit brukergruppen!"

Agenda :
Kl. 1800 - 1805 : Velkommen
Kl. 1805 - 1820 : Introduksjon til MTUG
Kl. 1830 - 2030 : Tips and tricks for making the best PKI deployment
Kl. 2030 - 2100 : Q&A, samt sosial mingling utover kvelden

Who is Nick Voicu?
Senior Developer, Windows Security and Identity @ Microsoft
Nick has more than 6 years experience in a wide range of security technologies in Windows. Passionate about Cryptography and PKI technologies, he helped design, implement and validate PKI client optimizations for the past 2 releases of Windows.

KONTAKTPERSONER:

clip_image001

Jan Egil Ring
Senior Consultant,
Infrastructure
+47 908 70 413
jan.egil.ring@crayon.no

clip_image002

Ragnar Harper
Chief Technology Officer
+47 94 48 33 44 |
ragnar.harper@crayon.no