Med under en måned igjen til TechEd sparker i gang den 9. november, begynner det å haste for de av dere som ønsker å få med seg årets IT begivenhet.

Med alle produktnyhetene som er og vil bli lansert nå og i nærmeste fremtid så er årets utgave av TechEd sannsynligvis den viktigste å få med seg på lang tid. 

Med 18 spor og ikke mindre en 600 sesjoner å velge mellom vil det garantert være noe du MÅ få med deg uansett hvilken rolle eller teknologi du jobber med til daglig. Blant speakerne som allerede er klare kan vi nevne disse høyt profilerte: Mark Russinovich, John Craddock, Mark Minasi og Rafal Lukawiecki.

Foruten dette vil den enkelte deltager også nyte godt av disse fordelene:

clip_image001

Alle deltager vil få et eksemplar av Windows 7 Professional

clip_image002

Et gratis 1 års abonnement på TechNet Plus.clip_image004

clip_image005

Optimized Data Centre Evaluerings Kit

· 180 dagers Windows Server evaluation kit

· 180 dagers Forefront Protection Suite beta

· 180 dagers System Center online evaluation

   

clip_image006

MMS 2009 DVD som inneholder 140 breakout sesjoner, i tillegg til gjennomgang av top 50 Hands-on lab-er.

clip_image007

Et års gratis abonnement på Tech·Ed Online, som gir deg tilgang til å se igjen alle TechEd sesjonene du ikke fikk med deg, i tillegg til sesjoner fra TechEd i resten av verden.

Som nevnt tidligere er det i år 20 års jubileum for Berlin-murens fall og det begynner allerede å bli mange hoteller som er fullbooket. så dersom du vet at du skal reise til TechEd er det på tide å bestille innkvartering nå.

Sørg for at du er oppdatert på teknologien som kommer, og at din bedrift har nødvendig innsikt til å gjøre fremtidige plattformvalg.

Meld deg på idag