Odotetut Office 2010, SharePoint 2010, Visio 2010 ja Project 2010 ovat nyt valmiita. Tuotteet ovat käyneet läpi tiiviin seulan. 2010-tuotteiden beta-versioita on ladattu maailmanlaajuisesti 7,5 miljoonaa kappaletta, mikä on kolminkertainen määrä vastaaviin 2007-versioihin verrattuna. Tuotetestausohjelmiin on osallistunut 5 000 kumppani- ja asiakasorganisaatiota eri puolilta maailmaa, joiden joukossa on ollut myös useita suomalaisia organisaatioita. Iso kiitos heille!

Aikataulullisesti tuotteet tulevat asiakkaidemme käyttöön portaittain. Yritykset, jotka ovat volyymisopimusasiakkaitamme, saavat englannin kieliset versiot 27. huhtikuuta alkaen ja suomeksi kesäkuussa. Pakettituotteet tulevat saataville englanniksi kesäkuussa ja suomeksi myöhemmin kesällä.

Mitä uudistus sitten tarkoittaa? Office 2010 ja SharePoint 2010 heijastavat Microsoftin näkemystä siitä, millaisia työvälineitä ja kommunikaatiotapoja ihmiset tarvitsevat tehokkaan ja mielekkään työn tueksi. Uutuudet tarjoavat keinot ideoiden elävään esittämiseen, työstämiseen sekä yhteistyöhön missä tahansa. Voimme rinta rottingilla luvata parhaan käyttäjäkokemuksen tietokoneella, selaimella ja puhelimella.

Ajantasaista tietoa Office 2010:n kehittäjätiimiltä ja heidän julkistusterveiset löydät http://blogs.technet.com/office2010/

Tämä kirjoitus toimikoon samalla myös yritysten ja organisaatioiden edustajille avoimena kutsuna uusien tuotteiden Suomen lanseeraustapahtumaamme, joka avautuu  Suomessa 18. toukokuuta klo 10 osoitteessa: www.office.fi

Tapaamisiin!
Tom Toivonen