Jatkuva uusiutuminen ja uuden kehittäminen on elinehto nykyään melkeinpä kaikille organisaatioille. Hyviä ajatuksia syntyy monessakin kahvipöydässä ja niitä kommentoidaan ja jalostetaan porukalla. Valitettavasti kaikki tämä jää yleensä helposti vain kyseisen porukan tietoisuuteen ja unohtuu jo matkalla omalle työpisteelle, ellei sitten hautaudu jonnekin palautelaatikon uumeniin.

Hyviä ideoita ja innovaatioita pitää modernissa työympäristössä pystyä hallitsemaan ja ohjaamaan kuten mitä tahansa muuta prosessia. Ajatukset ja aihiot pitää pystyä keräämään helposti ja tehokkaasti talteen jatkojalostamista ja kehittämistä varten. Jalostaminen taas tulee olla nopeaa ja avointa siten, että yhä useammat henkilöt voivat osallistua aihioiden kommentointiin ja arvioimiseen.

Innovation Process management (IPM) on tärkeä ja kasvava alue, johon yhä useampi organisaatio etsii ratkaisuja ja työkaluja. Microsoftilta löytyy tarpeeseen valmis ratkaisu, joka perustuu tuttuihin, usein jo käytössä oleviin, työkaluihin.

Lue lisää aiheesta kansainvälisellä Project-sivustollamme

Lataa tästä Microsoftin IPM white paper

Juho Friberg