Vihdoinkin olemme saaneet perustettu Suomeen Sharepoint Usergroupin! Verkoston tarkoituksena on kerätä yhteen kaikki Sharepoint-teknologista kiinnostuneet kumppanit ja asiakkaat Suomessa ja jakaa informaatiota aiheen ympäriltä. Usergroup ei ole tarkoitettu vain teknisille ihmisille vaan myös business päättäjille sekä innokkaille loppukäyttäjille. Ryhmän vetovastuu on kumppaneilla ja Suomen Microsoft auttaa järjestelyissä tarpeen mukaan. Usergroupin tavoitteena on mm.

·        toimia tiedostuskanavana Sharepointiin liittyvissä ajankohtaisissa asioissa,

·        järjestää tapahtumia/seminaareja Sharepointiin liittyen ja

·        luoda puitteet Sharepoint-osaajien verkostoitumiselle.

Tällä hetkellä Usergroupin aiheet keskittyvät uuden Sharepoint 2010:n  ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin, joten jos haluat olla ajanhermoilla ja mukana oppimassa uutta  kannattaa liittyä mukaan! Liittyminen on tietysti täysin ilmaista.

 

Sharepoint Usergroup päätettiin perustaa lokakuussa 2009 Sharepoint Conferenssissa Las Vegasissa ja ensimmäinen virallinen tapaaminen olikin jo 9.12.2009. Seuraava kokoontuminen on 21.1.2010 Bläkissä Simonkatu 8:ssa kello 18.00 alkaen. Tapaamisen sisällöstä tiedotetaan tarkemmin Usergroupin sivuilla Linkedinissä.

 

Liity mukaan  http://www.linkedin.com/groups?gid=2416285

 

Marko Somppi

Partner Technology Advisor - Business Intelligence

Microsoft Oy