January, 2013

 • Microsoftilta uusi Office kotikäyttäjille – pilvipohjainen Office 365 Home Premium

  Uusi palvelu toimii synkronoidusti laitteiden välillä helpottaen kiireisten ihmisten arkea

  Lehdistötiedote 29.1.2013 klo 16

  Office 365 Home Premium, Microsoftin suositun Officen-tuoteperheen uudistettu versio, on tänään tullut saataville palveluna kuluttajille ympäri maailman. Office 365 Home Premiumin uudet ominaisuudet on kehitetty auttamaan erityisesti työn ja vapaa-ajan kiireiden kanssa painivia ihmisiä. Tilaajat saavat palvelun pilvipohjaisena, jolloin he vapautuvat paikan ja laitteiden asettamista rajoitteista; Officea voi käyttää missä tahansa jopa viidellä eri laitteella. Sovellusten lisäksi sen mukana tulee 20 GB lisää SkyDrive-tallennustilaa ja 60 minuuttia veloituksetonta Skype-puheaikaa kuukaudessa. Office Home Premium 365 -palvelu on käytettävissä niin PC- kuin ja Mac-tietokoneilla. Sen vuosihinta on 99 EUR.

  ”Kyseessä ei ole vain Officen uusi versio, vaan Officen uudistaminen pilvipalveluksi. Office 365 Home Premiumin pilvipohjaisuus ja sosiaalisuus tuotavat tuttujen ja pidettyjen sovellusten käyttöön aivan uusia mahdollisuuksia. Office toimii arjen apurina siellä missä sitä tarvitaan”, liiketoimintajohtaja Jukka Veräväinen Microsoftilta kuvailee julkistusta.

  ”Ihmisten ajankäyttö on pirstaloitunut, ja siksi monet kokevat vaikeaksi ehtiä tehdä kaiken sen mitä haluaisivat”, toteaa Väestöliiton tutkija Anneli Miettinen. ”Usein ratkaisu voisi löytyä päivittäisten rutiinien uudelleenmiettimisestä. Teknologia voi olla tehokas apuväline arjen kiireiden järjestelemisessä.”

  Microsoft julkaisi tänään yhdessä Office 365 Home Premiumin kanssa myös korkeakouluopiskelijoille ja opettajille suunnatun Office 365 University -palvelun, jonka neljän vuoden tilaushinta on 79 EUR. Näiden lisäksi perinteiset Office-pakettituotteet päivittyvät seuraavasti: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 ja Office Professional 2013. Office 365 yrityskäyttäjille julkaistaan 27.2.2013.

  Office ja Michael Monroe aina ajan tasalla

  Totuttu kolmen vuoden päivityssykli korvautuu pilvipohjaisuuden myötä tiheämmin julkaistavilla uudistuksilla, jotka pilvipalvelun tilaajat saavat automaattisesti. Esimerkiksi uudet sovellukset ja versiot tulevat tilaajien käyttöön välittömästi.

  ”Tämä on suuri askel eteenpäin. Ihmisten tarpeet muuttuvat nopeasti, ja Office 365 Home Premium muuttuu niiden mukana”, Veräväinen kertoo.

  Microsoft haastoi nopeatahtista taiteilijaelämää jo vuosikymmeniä viettäneen Michael Monroen kokeilemaan Officea. ”Minä ja tietotekniikka emme tunnetusti sovi hyvin yhteen, mutta pakko myöntää, että omat tekemiset saa vähän paremmin hallintaan, kun toimisto on aina mukana siellä missä sitä tarvitsen”, Monroe kommentoi.

  Office 365 Home Premium

  Office 365 Home Premium mahdollistaa uusia tapoja saada asiat tehdyksi ja ideat jaetuksi:

  • Se siirtyy alustalta toiselle. Office 365 Home Premiumia voi ohjata kosketuksella, kynällä tai näppäimistöllä, Windows- tai Mac-tietokoneilla. Office Web Appsien kautta Office-tiedostoja voi luoda, lukea, muokata ja jakaa yleisimmillä laitteilla.
  • Se on pilvipohjainen. Office 365 Home Premium on pilvipalvelu, joten käyttäjäkohtaiset tiedostot ja henkilökohtaiset asetukset kulkevat mukana laitteelta toiselle ja ovat vain kirjautumisen päässä.
  • Se tuo uusia ominaisuuksia. Office 365 Home Premiumin uudet ominaisuudet tehostavat yhteydenpitoa ja tuottavuutta. Niitä ovat esimerkiksi yhteystiedot eri lähteistä – myös sosiaalisesta mediasta – yhteen keräävä henkilökortti, asiakirjat tableteilla luettavaksi optimoiva lukutila, töiden jatkamisen samasta pisteestä mihin jäit – myös laitteelta toiseen siirryttäessä – mahdollistava viimeinen sijainti -toiminto, PDF-tiedostojen tietoja Office-asiakirjoihin tuova PDF-takaisinmuunto-toiminto, esitysten hallintakeskuksena toimiva esittäjänäkymä ja turhaa tiedonsyöttämistä karsiva pikatäydennys.

  Office 365 Home Premium on saatavissa 162 eri markkina-alueella ja 21 kielellä ja vuositilaus kattaa seuraavat:

  • Kaikki Office-sovellukset: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ja Access.
  • Lisenssin koko perheelle. Officen voi asentaa yhteensä viidelle Windows- tai Mac-tietokoneelle, Office on Demand on saatavissa millä tahansa Internet-yhteydellä varustetulla PC:llä.
  • 20 GB lisää SkyDrive-pilvitallennustilaa – kolme kertaa niin paljon kuin veloituksettomassa SkyDrive-tilissä.
  • 60 veloituksetonta Skype-minuuttia joka kuukausi – käytettävissä puheluihin matkapuhelin- ja lankaliittymiin sekä PC:ihin ympäri maailman.
  • Kaikki tulevat päivitykset – käytössäsi on aina viimeisin aikaa säästävä teknologia.

  Testaa uudistunutta Officea – lataa 30 päivän kokeiluversio osoitteesta www.office.com

  Lisätietoja:

  www.office.com

  Jukka Veräväinen, liiketoimintajohtaja – tuottavuusratkaisut
  puh 050 364 8312
  sähköposti jukkav@microsoft.com

  Anneli Miettinen, tutkija, Väestöliitto
  puh 09 2280 5121
  sähköposti anneli.miettinen@vaestoliitto.fi

  Kuvia ja lisätietoja Microsoft News Centeristä http://www.microsoft.com/news.

  Microsoft
  Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 94 000 työntekijää yhteensä 112 maassa. Heinäkuussa 2012 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 73,72 miljardia US dollaria.

 • Microsoft vahvistaa pilvikäyttöjärjestelmäänsä uusilla hallintaratkaisuilla

  Lehdistötiedote 15.1.2013

  Uudet ratkaisut auttavat organisaatioita tuottamaan pilvipalveluitaan ja hallitsemaan järjestelmään kytkettyjä laitteittaan. Tamperelainen Flexibilis on edelläkävijä pk-yritysten joukossa siirtyessään täysin pilviratkaisuihin.

  Microsoft on julkistanut uusia ratkaisuja, joilla yritykset voivat hallita niin hybridejä pilvipalveluitaan kuin järjestelmään kytkettyjä laitteittaan entistä ketterämmin ja kustannustehokkaammin. Julkistus sisältää muun muassa System Center 2012 Service Pack 1 -päivityksen (SP1), parannetun Windows Intune -etähallinta- ja suojauspalvelun sekä Windows Azure -palvelut Windows Serverille. 

  Uuden SP1 -päivityksen avulla organisaatiot saavat System Center 2012 -komponentit toimimaan yhdessä Windows Server 2012 -palvelinratkaisun kanssa. Näin voidaan hallita verkko-, tallennus- sekä muita konesalikomponentteja yhtenä kokonaisuutena.

  System Centerillä asiakkaat voivat keskitetysti ja integroidusti hallita pilvisovelluksiaan ja -resurssejaan, jotka tuotetaan joko omasta konesalista, palveluntoimittajan palvelinkapasiteetista tai Windows Azure -kapasiteettipalvelusta. Ylläpitäjä voi esimerkiksi jouhevasti siirtää virtuaalikoneita Windows Azureen ja hallita niitä System Centerillä. Asiakkaat voivat myös käyttää System Center 2012 SP1:stä tehdäkseen varmuuskopioita palvelimistaan Windows Azureen. 

  Yhtenäinen PC- ja mobiililaitehallinta

  Julkistettujen Windows Intune -palvelun ja System Center 2012 Configuration Manager SP1:n myötä yritykset voivat keskitetysti hallita kaikkia päätelaitteitaan PC:istä kannettaviin sekä tablet- ja mobiililaitteisiin. Samalla hallintakonsolilla voidaan varmistaa sovellusten sekä tietojen turvallisen ja tuottavan käytön millä tahansa laitteella ja missä vain. Tämä vastaa osaltaan niihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita työntekijöiden omien laitteiden käyttö (BYOD, ”bring-your-own-device”) tuo mukanaan. 

  Yhtenäisenä kokonaisratkaisuna Windows Intune ja System Center Configuration Manager tarjoavat välineet, joilla voi paremmin turvata ja hallita uusia Windows 8 -PC-laitteita, Windows RT -tablet-laitteita ja Windows Phone 8 -älypuhelimia sekä laajaa joukkoa muita alustoja, joita organisaatioissa käytetään.

  Pk-yritys Flexibilis tehosti toimintojaan siirtymällä pilveen

  Tamperelainen verkkoteknologioita kehittävä yhtiö Flexiblis Oy on tuore esimerkki yrityksestä, joka on vastikään siirtänyt lähes kaikki palvelinresurssinsa täysin pilvipohjaisiksi. Office 365 -pilvipalvelut otettiin käyttöön jo 2011. Joulukuussa 2012 myös kaikki omat palvelimet siirrettiin virtuaalikoneiksi Windows Azureen ja työasemien hallintaa ryhdyttiin toteuttamaan Windows Intunella.

  ”Strateginen päämäärämme oli päästä eroon omista palvelimista ja ylläpidosta ja myös selkeyttää kustannusrakennetta. Omaan palvelinkapasiteettiin ja ohjelmistoihin investoiminen olisi ollut kallista kolmentoista hengen kokoiselle yritykselle”, kertoo Flexibiliksen teknologiajohtaja Timo Koskiahde. ”Kaiken tiedon siirtäminen vanhoilta palvelimiltamme Azure-palveluun sujui mainiosti. Myös uusien työasemien käyttöönotto kävi sujuvasti Intunen avulla.” 

  ”Globaaleille teollisuusyrityksille palveluita tuottavan Flexibiliksen kannalta oli myös oleellista, että Microsoftin pilvipohjaisissa Intune ja Azure -järjestelmissä tietoturvan taso on korkea. Tämä korostuu lisäksi, kun yrityksen henkilöstö on maantieteellisesti hajallaan”, ratkaisujen käyttöönotot toteuttanut ja ylläpitopalvelut Flexibilikselle tuottavan Centero Oy:n toimitusjohtaja Juha Haapsaari täydentää. ”Uusien pilvipalveluiden avulla voimme nyt tarjota muillekin pk-sektorin yrityksille pilvipalveluita, jotka aiemmin olivat lähinnä saatavilla suuryrityksille”, Haapsaari iloitsee.

  Lue lisää:
  www.microsoft.com/systemcenter
  www.microsoft.com/intune
  www.windowsazure.com

  Lisätietoja:

  Microsoft
  Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 94 000 työntekijää yhteensä 112 maassa. Heinäkuussa 2012 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 73,72 miljardia US dollaria.

 • Surface Windows RT tulee saataville Suomeen 14. helmikuuta 2013

  Microsoft kasvattaa myös Surface-tuoteperhettään

  Surface-markkina-alueiden lukumäärä kasvaa 13:lla Euroopan maalla, mukaan lukien Suomi. Tämä yli kaksinkertaistaa tämänhetkisten markkina-alueiden lukumäärän2. Surface Windows RT -laitteen voi hankkia 14.2.2013 lähtien verkosta Microsoft Storesta www.microsoftstore.fi. Tämän lisäksi Surface Windows RT -laite tulee lähiviikkojen aikana jälleenmyyntiin Suomeen.

  ”On ollut hauskaa nähdä, kuinka hyvin Surface on vastaanotettu maailmalla. Olemme tosi innoissamme siitä, että myös suomalaiset asiakkaat saavat pian kokea ja hankkia oman upean Surface Windows RT-laitteen”, Tom Toivonen, Windows-liiketoimintajohtaja kertoo.

  Surface Windows RT -laitteessa yhdistyvät taulutietokoneen kätevä koko ja monet kannettavan tietokoneen toiminnallisuudet. Ohut roiskesuojattu Touch Cover -näppäimistö tulee saataville useissa eri väreissä ja integroitu jalusta mahdollistaa viihteestä nauttimisen handsfree-tyyliin. Surface erottuu markkinassa ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta.

  Laitteessa yhdistyy tyylikkäästi työ ja huvi. Windows-sovellukset, SkyDrive-pilvipalvelu, HD-video, Xbox Music, pelit, täysikokoinen USB-portti, microSD-korttipaikka ja Office Home & Student 2013 RT -tuottavuustyökalut vievät elämän uudelle tasolle.

  Surface Windows RT -laite tulee saataville sekä 32 GB että 64 GB -malleina[1] yhdessä mustan Touch Coverin kanssa, ja pakettien suositellut vähittäismyyntihinnat ovat EUR 579 tai EUR 679. Tämän lisäksi asiakkailla on mahdollisuus hankkia laitteet ilman Touch Coveria ja ostaa itselleen mieluinen näppäimistö (Touch Cover tai Type Cover). Ilman Touch Coveria myytävien laitteiden suositellut vähittäismyyntihinnat ovat EUR 479 ja EUR 579.

  Lisäksi asiakkaat voivat hankkia lisävarusteita kuten Wedge Touch Mouse, Surface Edition -hiiren. Hiiri tulee saataville kaikille Surfacen nykyisille markkina-alueille[2] ja saapuu pian myös 13:een Euroopan maahan, joissa Surface Windows RT -laite nyt lanseerataan.

  Microsoft kasvattaa samalla Surface-tuoteperhettään. Perheen uusin jäsen on Surface Windows 8 Pro -laite, joka tulee saataville Yhdysvalloissa ja Kanadassa 9. helmikuuta. Tablet-kokoisessa Intel Core i5 -prosessorilla varustetussa Surface Windows 8 Pro -laitteessa yhdistyvät kannettavan tietokoneen teho ja suorituskyky. Laite on täydellinen niin huvi- kuin hyötykäyttöön, koska sillä pystyy hoitamaan asiat sekä kotona, töissä että tien päällä. Laitteessa toimivat sekä uudet Windows 8 -sovellukset että perinteiset Windows 7 -työpöytäsovellukset. Suositeltu vähittäismyyntihinta on USD 899. Surface Windows 8 Pro tulee saataville 64GB- ja 128GB-malleina.1 Surface Windows 8 Pro -laitteessa on erityisesti Surfacelle suunniteltu Palm Block -teknologiaa hyödyntävä Surface-kynä, joka monipuolistaa entisestään laitteen käyttötapoja.

   

  Lisätietoja Surfacesta:

  -         www.Surface.com

  -         Surface on Facebook

  -         Surface Twitter

  Tom Toivonen, Windows-liiketoimintajohtaja Microsoft Oy

  puh. 050 342 9998, sähköposti tom.toivonen@microsoft.com

  Tuotekuvia ja muuta aiheeseen liittyvää tietoa

  Microsoft News Center: http://www.microsoft.com/news 

   

  Microsoft

  Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 94 000 työntekijää yhteensä 112 maassa. Heinäkuussa 2012 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 73,72 miljardia US dollaria.  [1] Järjestelmän ohjelmistot vievät merkittävän osan muistikapasiteetista, jota näin ollen jää käyttöön tätä ilmoitettua vähemmän. Lue lisää surface.com/spec 1 GB = 1 billion bytes

  [2] Australia, Kanada, Kiina, Ranska, Saksa, Hong Kong, UK ja Yhdysvallat

   

 • Suomalaiset muuta Eurooppaa jäljessä teknologian hyödyntämisessä ajanhallinnan työkaluna

  Lehdistötiedote 29.1.2013

  Huono ajanhallinta vie suomalaisilta yli 500 tuntia vuodessa

  To-do-listat ovat kääntyneet itseään vastaan ja muodostuneet elämää rajoittavaksi tekijäksi. Jopa 85 % suomalaisista uskoo, että voisi säästää vuodessa yli 500 tuntia hallinnoimalla aikaansa tehokkaammin. Kuitenkin vain kolmannes suomalaisista kokee olevansa tarpeeksi taitavia hyödyntämään teknologiaa arjen ajanhallinnassa, kun vastaava luku amerikkalaisten keskuudessa on jopa 66 % ja muissa Euroopan maissa 49 %.

  Tuore Microsoftin teettämä tutkimus paljastaa, että noin puolet (49 %) suomalaisista kokee arjen välttämättömien tehtävien ja niiden hallinnoinnin rajoittavan niiden asioiden tekemistä, joihin he todellisuudessa haluaisivat käyttää aikaansa. Kyse on ajanhallinnan priorisoinnin puutteesta: tehokkaammalla ajanhallinnalla suomalaiset ehtisivät tehdä kaiken saman, mutta voisivat säästää vuosittain jopa 500 tuntia – siis yli 23 kokonaista päivää – vapaa-aikaansa. 85 prosenttia suomalaisista uskoo, että paremman ajanhallinnan avulla jokaisesta arkipäivästä irtoaisi yhdestä jopa neljään tuntiin lisää vapaa-aikaa. Turhaa aikaa kuluu erityisesti kotitöiden, juoksevien asioiden ja sosiaalisten menojen organisointiin.

  Arjen kiivas tahti vaikuttaa ihmisten elämään tehden vapaa-ajan ja työn välillä tasapainottelemisesta haasteellista. Tutkimuksessa tunnistettujen suomalaisten aikasyöppöjen tehtävien viiden kärkeen kuuluvat:

  1. Kotityöt
  2. Ostosten ja pikkuasioiden hoitaminen
  3. Ruoanlaitto
  4. Aikataulujen ylläpitäminen ja yhteensovittaminen
  5. Lasten auttaminen läksyissä/oma opiskelu

  Vain kolmannes hyödyntää teknologiaa apuvälineenä

  Yllättäen vain reilu kolmannes (36 %) suomalaisista kokee olevansa tarpeeksi taitavia tekniikan kanssa hyödyntääkseen sitä arjen ajanhallinnassa. Perinteisesti vahvasta teknologiaosaamisesta tunnetulla Suomella on kirittävää muihin Euroopan maihin ja etenkin Yhdysvaltoihin verrattaessa, sillä kaksi kolmasosaa amerikkalaisista kokee tekniikan käytön ajanhallinnan apuna olevan helppoa. Muissa Euroopan maissa vastaava luku on 49 %, ja suomalaiset sijoittuvatkin vertailussa Euroopan hännille yhdessä Italian kanssa.  

  ”Teknologian tarjoamaa helpotusta tehokkaaseen ajanhallintaan ei selvästi ole saatu vielä valjastettua suomalaisten arjen avuksi. On merkillepantavaa, että vain kolmannes hyödyntää teknologian tuomia mahdollisuuksia tehdä elämästä helpompaa ja nautittavampaa, vaikka samaan aikaan valtaosa tiedostaa päivässä haaskaantuvan jopa tunteja ei-toivottuihin askareisiin. Erityisen ristiriitaisen tilanteesta tekee se, että markkinoilla on saatavilla erittäin helppokäyttöisiä ja tehokkaita ohjelmia. Entistä näppärämpää omaa aikaa on hallinnoida uudistuneella Officella, joka on kuluttajien saatavilla 29.1. alkaen”, kertoo liiketoimintajohtaja Jukka Veräväinen Microsoftilta.

  Tilauspohjainen Office 365 Home Premium säilyttää käyttäjän tiedostot ja asetukset pilvipalvelimella, jolloin niihin pääsee käsiksi missä tahansa, milloin tahansa, lähes millä laitteella tahansa.

  ”Vaikka Office-ohjelmat ovat enemmistölle tuttuja töistä tai koulusta, voi Office 365 Home Premium auttaa elämänhallinnassa yhtä lailla myös vapaa-ajalla. Office 365 Home Premium on pilvipohjainen, joten se toimii siellä missä sitä tarvitaan ja silloin kun sitä tarvitaan”, Veräväinen jatkaa.

  Microsoftin vinkit arjenhallintaan Office 365 Home Premium -palvelun avulla:

  1. Älä palaa kauppareissulta hoksataksesi vasta kotona mitä unohdit ostaa. Pidä reaaliaikaista kauppalistaa yllä OneNotessa, jolloin se kulkee näppärästi puhelimessa, ja sitä pääsee muokkaamaan niin sinä kuin perheenjäsenesikin. 
  2. Minimoi kalenterirumbaan liittyvät tarpeettomat sähköpostit, tekstiviestit, peräänsoittelut ja niistä syntyvät mahdolliset kinat pitämällä perheen yhteisiä menoja yllä Outlookin kalenterissa.
  3. Vältä turhaa reissaamista paikasta toiseen opiskelun takia. Muistiinpanot ja ideat voi jakaa myös virtuaalisesti ja esitykset käydä läpi ryhmätyönä koneiden ääressä. 
  4. Pidä yllä hyvää tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Voit lähettää ja muokata Office-asiakirjoja myös älypuhelimellasi, jolloin voit tehdä sen paremmin omaan ajankäyttöösi sopien.
  5. Seuraa perheen menoja ja tuloja hyödyntäen Exceliä. Pika-analyysi-työkalulla tunnistat, mihin rahaa kuluu.

  Kokeile uudistunutta Officea ja lue lisää vinkkejä osoitteesta www.office.com.

  Microsoftin teettämä MSN-kysely tutki ihmisten ajankäyttöä tammikuussa 2013. Kyselyyn vastasi yhteensä 13 maassa yli 7 000 ihmistä*, joista suomalaisia vastaajia oli noin 1 000. Tulokset julkistetaan osana Microsoftin uuden Office 365 Home Premium -palvelun lanseerausta. Office 365 Home Premium on suunniteltu arjen apuriksi helpottamaan ihmisten ja perheiden arjen kiirettä siellä missä apua tarvitaan – älypuhelimilla, tableteilla, PC:illä ja Maceilla.

  Lisätietoja:
  Jukka Veräväinen, liiketoimintajohtaja – tuottavuusratkaisut
  puhelin 050 364 8312
  sähköposti jukkav@microsoft.com

  Tutkimustulokset:
  Miltton, Jukka-Pekka Myllys, viestintäkonsultti
  puhelin 045 673 3056
  sähköposti jukka-pekka.myllys@miltton.fi

  Microsoft
  Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 94 000 työntekijää yhteensä 112 maassa. Heinäkuussa 2012 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 73,72 miljardia US dollaria.

   * Tutkimus toteutettiin MSN-palvelussa kolmellatoista markkinalla Euroopassa:, Belgiassa/Luxemburgissa, Espanjassa, Irlannissa, Italiassa, Itävallassa, Kreikassa, Portugalissa, Puolassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa, Tšekissä ja Ukrainassa. Kyselyyn vastasi yli 7 000 ihmistä, joista yli 1 000 Suomesta.