December, 2012

 • HBO Nordic, Viaplay, SF Anytime, Karaoke, SkyDrive, LIVESPORT.TV ja Deezer saapuvat Xbox 360:lle

  Microsoft julkisti tänään yli 40 uutta viihdesisältökumppania, jotka saapuvat yli 40 maan Xbox LIVE -palveluun kevääseen 2013 mennessä. Tämä on osa Xboxin jatkuvaa panostusta televisio-, elokuva-, urheilu- ja musiikkisovellusten valikoiman laajentamiseen ja kehittämiseen ympäri maailman.

  Suomalaiset Xbox 360 -peli- ja viihdejärjestelmän omistajat pääsevät kevääseen 2013 mennessä, alkaen tänään, nauttimaan seuraavista Xbox LIVEn sovelluksista ja sisällöistä*:

  • Deezer
  Deezer-sovelluksella voit kuunnella rajoittamattomasti tuhansia, eri artistien ja teemojen mukaan luotuja radiokanavia. Voit myös hallinnoida omaa Deezer-kirjastoasi: etsiä kappaleita ja lisätä niitä soittolistoihisi. Voit myös lisätä levyjä sekä kuunnella omia MP3-tiedostojasi lataamalla niitä Deezeriin tietokoneestasi.

  • HBO Nordic
  HBO Nordic -sovellus tuo tarjolle HBO:n huippusarjoja kuukausitilauksena. Tilauksella saat katsottavaksi kaikki jaksot ja tuotantokaudet suosituista sarjoista, kuten Game of Thrones, True Blood, Sinkkuelämää ja Sopranos.

  • Karaoke
  Karaoke tarjoaa Xbox LIVEn kautta pääsyn yli 8000 kappaleeseen aina uusimmista hiteistä vanhoihin klassikoihin. Avatar-hahmosi ottaa lavan haltuun ja laulaa täydellisen lavarekvisiitan ja taustabändin kanssa. Xbox SmartGlassin avulla toistat, lopetat, pysäytät ja tutkit kappalelistoja, sekä lisäät suosikkibiisisi soittolistalle jonoon. Kappaleita ei tarvitse ladata vaan ne alkavat välittömästi suoratoistona luoden vahvan karaokekokemuksen.

  • LIVESPORT.TV
  LIVESPORT on jännittävä uutuuskanava, joka tarjoaa kaikille urheilun ystäville katsottavaa urheilumaailman huipulta: eurooppalaisia ja eteläamerikkalaisia jalkapalloliigoja, snookerin MM-sarja, Australian AFL-jalkapalloliiga, squashin PSA-sarja, kamppailulajit, käsipallo, darts, hockey, tennis, rugby union, rugby league ja biljardi. Tarjolla on lisäksi useita yksittäisiä urheilutapahtumia esimerkiksi nyrkkeilyssä.

  • SF Anytime
  Huippuluokan elokuvasovellus SF Anytime tarjoaa upean valikoiman elokuvia tilattavaksi suoraan Xboxiin ja katsottavaksi mukavasti kotosalla. Tarjolla on tuhansittain TV-ohjelmia ja elokuvia sekä tavallisessa että teräväpiirtotarkkuudessa.

  • SkyDrive
  SkyDrive on paikka, jonne voit tallentaa tiedostosi ja saada ne siten käyttöösi lähes mistä tahansa laitteesta. Xboxin SkyDrivella voit helposti katsella valokuviasi ja videoitasi televisiossa. Voit myös toistaa kuvia myös diaesityksinä, sekä sinulle jaettuja valokuvia ja videoita. Lisätietoja SkyDriven blogissa.

  • Viaplay
  ViaPlay-sovellus tarjoaa jännittävän sekoituksen televisio-ohjelmia ja tilattavaa sisältöä, kuten elokuvia, lapsille tarkoitettua sisältöä ja urheilua. Käyttäjät voivat katsella mahtavaa urheilusisältöä, kuten tärkeitä kansainvälisiä tapahtumia.

  Xbox LIVEstä ovat saatavana myös aiemmin julkistetut sovellukset ja sisällöt:

  • Dailymotion
  • Headweb
  • Internet Explorer
  • MUZU
  • NBA Game Time
  • Netflix
  • Xbox Music
  • Xbox Video
  • WSJ Live

  Täydellinen luettelo tänään julkistetuista yli 40 maailmanlaajuisesta kumppanista löytyy Major Nelsonin blogista. Pidämme sinut ajan tasalla, kun lisää maailman johtavia viihdesisällön toimittajia saapuu Xboxille.

  Lisätietoja löydät osoitteesta Xbox.com ja Facebookista Xbox Suomi.

  Lisätietoja, vain lehdistö:

  Jarno Kallunki-Mättö, Microsoft Oy, p. 050-9195381, i-jakall@microsoft.com

  * Sovellukset saattavat vaatia Xbox LIVE Gold -jäsenyyden ja/tai muun tilauksen tai maksun. Xbox SmartGlass on saatavilla Windows 8:lle, Windows Phonelle, iOSille ja Androidille. Lisätietoa http://www.xbox.com/smartglass. Kinect-toiminnot ovat käytettävissä tietyn Xbox LIVEn sisällön kanssa, ja ne vaihtelevat ominaisuuden ja maan mukaan. Lisätietoja ja saatavuustiedot http://www.xbox.com/live.

  Tietoja Xboxista
  Xbox on Microsoftin huippuluokan viihdepalvelu televisiolle ja puhelimelle sekä PC:lle ja tabletille. Se tuo ulottuvillesi parhaat ja suosituimmat pelit sekä yhden maailman suurimmista valikoimista musiikkia, elokuvia, televisio-ohjelmia ja urheilua. Xbox 360 -konsolin Kinect toi olohuoneisiin täysin uudenlaisen tavan pelata pelejä ja löytää viihdesisältöjä – ilman ohjainta. Lisätietoja Xboxista on osoitteessa http://www.xbox.com.

  Tietoja Microsoftista
  Vuonna 1975 perustettu Microsoft (Nasdaq ”MSFT”) on maailman johtava ohjelmistojen, palveluiden ja ratkaisujen toimittaja, joka auttaa tietokoneen käyttäjiä yrityksissä ja kotona hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuudet.

 • Joulun 8 kuuminta lahjaideaa Microsoftilta  Tietotekniikka on aina ollut mieluisa lahja jouluksi. Tänä vuonna Microsoftilla ja sen kumppaneilla on tarjota pukin konttiin upeita uutuuksia, kuten mullistava Windows 8 -käyttöjärjestelmä, Windows Phone 8 ja Xbox 360:n uudet pelit sekä paljon muuta. Kattavasta valikoimasta löydät innostavia lahjaideoita koko perheelle.
   

  Tämän joulun 8 kuuminta joululahjaa ovat:


  1.
  Windows 8

  Microsoftin uusi Windows 8 valloittaa laitteet. Kauniit, ohuet ja kevyet Windows-PC:t ovat entistä tehokkaampia ja kestävämpiä. Ne ovat suorituskyvyltään ja akun kestoltaan aivan uudella tasolla. Näet ensimmäisenä nopean ja kauniin aloitusnäytön. Jokainen aloitusnäytön tapahtumaruutu on kytketty haluamaasi henkilöön, sovellukseen, sivustoon, soittolistaan tai mihin tahansa, mikä sinulle on tärkeää. Tapahtumaruudut syttyvät uusista tapahtumista ja pitävät sinut välittömästi ajan tasalla. Viihde ja upeat sovellukset ovat uudessa Windowsissa keskeisessä asemassa. Laita luovuutesi liitämään tai uppoudu pelien maailmaan ystäviesi kanssa. Tutustu uusiin videoihin ja kappaleisiin, lataa verkosta ja toista TV:ssä tai Xbox 360:ssä.


  2.
  Suosituimmat Windows 8 -laitteet 

  Seuraavalla PC:lläsi teet entistä enemmän ja entistä pidempään. Uudet Windows-Tablet-PC:t ja -kannettavat ovat erittäin kevyttä ja kestävää materiaalia. Sujautat ne tyylikkäästi laukkuusi, minne ikinä menetkin. Valittavanasi on useita huippulaitteita maailman johtavilta valmistajilta. Voit myös päivittää aiempaa Windows-versiota käyttävän PC:si rajoitetun ajan Windows 8 Pro -versioon erikoishintaan.


  3.
  Wedge Mobile Keyboard -näppäimistö

  Windows 8 on täällä. Tutustu siihen, miten voit tehostaa sen käyttöä entisestään Microsoft Hardwaren avulla. Ostamalla nyt Microsoftin oheislaiteen tietokoneelle, voit olla Windows 8 Hybrid PC:n onnellinen omistaja! Osallistu Microsoftin Hardware -kampanjaan täällä.

  Uusi, erittäin ohut Wedge Mobile Keyboard on suunniteltu Windows 7- ja Windows 8 -tablettien käyttäjille, jotka liikkuvat paljon.  Ohuen ja kevyen rakenteensa vuoksi se kulkee helposti mukana, ja täysikokoinen pehmeän kosketuksen näppäimistö tekee pitkienkin sähköpostiviestien ja tiedostojen kirjoittamisesta vaivatonta. (Se toimii myös iPad-laitteissa ja useimmissa Android-laitteissa.)


  4.
  Wedge Touch Mouse -hiiri 

  Microsoftin kosketustekniikkaa hyödyntävän uuden Wedge Touch Mouse -hiiren avulla voit siirtyä Windows 8:ssa erittäin kätevästi. Hiiri on pienikokoinen ja tyylikäs, ja sen käyttötuntuma vakuuttaa nopeasti. Se sisältää monipuoliset toiminnot, mutta mahtuu taskuun, joten se on erinomainen kannettavan tietokoneen tai taulutietokoneen hiiri.

  5.
  Windows Phone 8

  Pidä itsellesi tärkeimmät ihmiset ja asiat entistä lähempänä ja tee puhelimestasi itsesi näköinen siirtämällä Live Tile -tapahtumaruutuja, muokkaamalla niiden kokoa ja värimaailmaa mieltymystesi mukaan. Windows Phone 8:n aloitusnäytöstä näet aina itsellesi tärkeimmät tiedot, olipa sitten kyseessä parhaan kaverisi lähettämä tekstiviesti, seuraavan kokouksesi ajankohta, uusimmat tarjoukset tai mikä tahansa muu kohde, jonka haluat aloitusnäyttöön kiinnittää. Lisäksi Windows Phone -kaupassa on tarjolla yli 100 000 sovellusta (ja määrä kasvaa jatkuvasti), joista joka ikinen on Microsoftin sertifioima – ja siten vapaa viruksista ja haittaohjelmista.

  • Nokia Lumia 920 

  Nokia Lumia 920:n avulla kuvaat kirkkaita ja teräviä valokuvia ja videoita missä tahansa valaistusolosuhteissa PureView-tekniikan, optisen kuvanvakautuksen ja Carl Zeiss -objektiivin avulla ja nautit niistä 4,5 tuuman PureMotion HD+ -näytöllä. Tämä puhelin on pullollaan erinomaisia ominaisuuksia ja sitä on saatavilla useissa eri väreissä, joten se täyttää varmasti toiveesi. Uuden Windows Phone 8-käyttöjärjestelmän sekä langattoman lataamisen ansiosta tämä puhelin vie älypuhelimet aivan uudelle tasolle.
   

  • Samsung Ativ S 

  Samsung Ativ S on täydellinen työkalu. Esiasennetun Office-paketin avulla voit jatkaa työskentelyä siitä, mihin jäit tietokonetta käyttäessäsi. Ativ S on lisäksi nopea, kevyt ja tyylikäs – katso valokuvia ja elokuvia kristallinkirkkaalla terävyydellä. Nopean 1,5 GHz tuplaydinprosessorin ansiosta ATIV S on täydellinen myös monen tehtävän samanaikaiseen suorittamiseen, peleihin, striimaukseen ja muuhun viihteeseen.  Ativ S -laitteen suuri akkukapasiteetti kerää myös energiaa varastoon, joten laitteella voi pelata pidempään ja se latautuu nopeammin.

  • HTC 8X

   Se on täällä, HTC 8X: älypuhelin, jolla pysyt yhteydessä ja joka kuvastaa sinua. Ainutlaatuiset värivaihtoehdot, saumaton ja yhtenäinen muotoilu sekä yksilöitävä näyttö tuovat ulottuvillesi ihmiset ja mielenkiinnon kohteet, jotka ovat sinulle tärkeimpiä. 8X-puhelimen etupuolella on myös ultralaajakulmaobjektiivi, jonka ansiosta kuviin mahtuu entistä enemmän ihmisiä. Voit vangita koko tilanteen ja jokaisen mukana olevan henkilön; kaikki ryhmässä ja ympäristössä näkyvät kasvot. Lopputuloksen voit jakaa kirkkaalla näytöllä, joka toistaa kuvat täyteläisinä ja eloisina myös kirkkaassa auringonvalossa.

  6.
  Xbox 360-peli- ja viihdejärjestelmä & Kinect-liiketunnistussensori

  Xbox 360 ja Kinect ovat joulun toivotuimmat koko perheen lahjat. Xbox 360 toimii olohuoneen täysvaltaisena viihdekeskuksena tarjoten parhaita teräväpiirtopelejä, musiikkia, elokuvia, tv-ohjelmia, urheilua sekä Internet-selaimen. Palkittu Kinect-liiketunnistussensori herättää pelit ja viihteen eloon mullistavalla tavalla tunnistaen koko vartalon liikkeet ja kasvot, ilman ohjainta.

  Tutustu myös Xbox-joulukampanjaan, jossa ostamalla Xbox 350 250Gt -konsolin ja yhden oheistuotteen, saa 50 euroa takaisin. Tarjous on voimassa 31.1.2013 asti. Lisätietoja www.microsoft.fi/xbox/moneyback  


  7.
  Uudet Xbox 360 -peli- ja viihdekokemukset 

  Xbox 360:n pelivuosi on ollut yksi kaikkien aikojen parhaista. Kattavasta pelivalikoimasta löydät viihdettä koko perheelle.

  Räiskintäpelien kuningas - Halo 4

  Master Chief palaa vuoden suurimmassa hittipelissä taisteluun muinaista pahuutta vastaan. Halo 4 on yksi vuosikymmenen suurimmista pelijulkaisuista.
  Treenaa olohuoneessa –
  Nike+ Kinect Training

  Nike+ Kinect Training tarjoaa henkilökohtaisesti ohjatun kuntoilukokemuksen omassa kodissasi tasostasi ja tavoitteistasi riippumatta. Tosiaikaista palautetta ja huipputason valmennusta hyödyntävä kuntoiluohjelma kehittyy samalla kun sinäkin.

  Vain nopein voittaa - Forza Horizon

  Forza Horizon yhdistää häikäisevän grafiikan ja huipputason musiikin legendaariseen Forza realismiin ja huikeaan autovalikoimaan. Peli  on avoimen maailman autopeli, jonka ytimessä ovat nopeus, tyyli ja avoimen tien vapaus…

  Tanssilattia haltuun - Dance Central 3

  Kinectin suosituin tanssipelisarja on palannut mukanaan uusia ominaisuuksia, kuten moninpelattava biletila jopa kahdeksalle pelaajalle. Kappalevalikoima sisältää yli 40 uutta kappaletta 70-luvun diskorytmeistä tämän hetken kärkihitteihin.

  Urheilun juhlaa - Kinect Sports Ultimate

  Urheilua koko perheelle 13 lajin ja Kinectin voimin. Ultimate-paketti pitää sisällään alkuperäiset huippusuositut Kinect Sports sekä Kinect Sports Season 2 -pelit, molemmat suomeksi puhuttuina!  Suosikkimusiikkia kaikilla laitteilla -
  Xbox Music

  Xbox Music on täysin uusi ja täydellinen all-in-one musiikkipalvelu, joka on suunniteltu alusta asti vastaamaan kaikkia musiikkitarpeita tabletilla, PC:llä, puhelimella ja televisiolla. Se sisältää musiikkikaupan, kuukausitilauksen, artistipohjaisen radion ja yhden maailman suurimmista musiikkivalikoimista, yli 30 miljoonaa kappaletta.


  8.
  Microsoft Office -paketti 

  Uudella Officella onnistut – helposti. Oli kyse sitten ajankäytön hallinnasta, tiedon jakamisesta, kuvien ja videoiden muokkaamisesta, ideoiden esittämistä, muistiinpanojen tehostamisesta, oman talouden hallinnasta tai yhteydenpidosta tärkeisiin ihmisiin.


  Lisätiedot:
  Viestintäpäällikkö Teija Laine, p. 050 5541 638, i-teijal@microsoft.com
  Xbox-viestintä Jarno Kallunki-Mättö p. 050 919 5381, i-jakall@microsoft.com


  Microsoft
  Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 94 000 työntekijää yhteensä 112 maassa. Heinäkuussa 2012 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 73,72 miljardia US dollaria.