Vi mangler din hjælp til at skabe en ny og brugbar OEM-preinstallationseksamen. Når omtalte eksamen er bestået, vil de deltagende kunne bekræfte deres ekspertise i at levere højtydende og komplette slutbruger hardware-løsninger baseret på den nyeste Microsoft software. Det vil også fungere som en adgangsgivende eksamen for partnere til at tilegne sig en OEM kompetence via. Microsoft Partner Network.

Din ekspertise på preinstallations scenarier, der udnytter Express Deployment Tool er meget vigtig for at kunne hjælpe os med at skabe den korrekte eksamen. Personer, der er dygtige til engelsk, og som behersker følgende områder er kvalificeret til at deltage.

  • Oprettelse af komplette, tilpassede images til brug på kundernes devices: Desktops, laptops, tablets og servere.
  • Håndtering af dag-til-dag spørgsmål vedr. desktop –og/eller server implementering, herunder preinstallation af applikationer og generelle billedeopdateringer.
  • Generelle OEM førsalgs processer: At designe komplette kundeløsninger, OEM licenskrav.
  • Generelle datalogiske begreber, som grundlæggende Netværksfejlfinding.

Kontakt Nicole Antich (v-nicoan@microsoft.com) fra Microsofts corporate OEM team med CV og adressen på din virksomheds hjemmeside vedhæftet, så hun kan få oplysninger om, hvordan du kan medvirke til at skabe den nye OEM preinstallationseksame (MCP).