Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku Nova učinkovitost – novi val tehnologij v 7 slovenskih mestih. Tehnologijo in prednosti, ki jih pri­naša, vam bo približal kot še nikoli, saj bomo obiskali kar 7 slovenskih mest – Koper, Kranj, Ljubljano, Maribor, Mursko Soboto, Novo Gorico in Novo mesto. Najnovejše tehnologije bodo tako prišle dobesedno na vaš prag. Na prijetnih dogodkih z omejenim številom prostih mest boste spoznali izdelke Windows 7, Windows Server 2008 R2 in Exchange Server 2010 ter razvijalske tehnologije na novih platformah

clip_image001Ob uradnem datumu predstavitve operacijskega sistema Windows 7 smo za skupnost strokovnjakov in razvijalcev za informacijske tehnologije pripravili posebne dogodke, ki bodo z bogatimi in privlačnimi vsebinami predstavili najnovejši namizni operacijski sistem Windows 7. Dogodki na različnih lokacijah bodo potekali vzporedno, ob istem času. Obenem pa vam želimo zagotoviti čim več informacij tudi o drugih dveh izdelkih, ki bosta nedvomno vplivala na vaše delo – strežniški operacijski sistem Windows Server 2008 R2 in sporočilni sistem Exchange Server 2010.

Slovenski strokovnjaki za informacijske tehnologije vam bodo v vašem domačem mestu predstavili prednosti, ki jih novi izdelki prinašajo v informa­cijska okolja podjetij vseh velikosti. Prav tako boste lahko spremljali prenose izbranih predavanj. Na dogodkih boste imeli priložnost spoznati predavatelje in predstavnike Microsoftovih partnerjev, prav tako pa je to enkratna prilož­nost za navezovanje stikov z drugimi strokovnjaki.

Več informacij o dogodku vam bomo posredovali v prihodnjih dneh.

Prijave in dodatne informacije

Prijava je brezplačna, število mest je omejeno. 

Na dogodek na posamezni lokaciji, se prijavite preko zgornjih povezav.

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite le, če se ga boste res udeležili. Število prostih mest je nam­reč omejeno in prijava pomeni, da se drugi uporabniki dogodka morda ne bodo mogli udeležiti. Ude­ležba na dogodku je brezplačna. Če pa se na dogodek prijavite in se ga ne udeležite, vam bomo zaračunali stroške v višini 32,90 EUR (+ DDV). S tem korakom želimo zagotoviti prosta mesta vsem, ki bi se dogodka radi udeležili.

Za prijavo (termini zgoraj) boste potrebovali račun Windows Live ID. Če ga še nimate, si ga pridobi­te tukaj.

Za dodatne informacije glede dogodka se obrnite na elektronski naslov siin­fo@microsoft.com ali telefonsko številko 01 585 34 49.

Se vidimo, Matjaž Šircelj