Microsoft TechEd Europe 2009 - Registrirajte se zdaj!

TechEd Europe 2009, ki bo potekal med 9. in 13. oktobrom v Berlinu, je odlična priložnost za nadgradnjo in dopolnitev vašega tehničnega znanja ter navezovanje stikov s strokovnjaki za informacijske tehnologije iz vse Evrope, ki delujejo na podobnih področjih in se, kot vi, želijo ob delu tudi zabavati.

Razlogov, da se nam pridružite, je veliko:

Ø Poglobljene tehnične vsebine

Izbirate lahko med 19 vsebinskimi sklopi, ki vam nudijo kakovostne tehnične informacije.

Ø Učite se od strokovnjakov

Kako vaši kolegi uporabljajo tehnologije bolj učinkovito? Spoznajte njihove izkušnje – pomagale vam bodo, da se boste izognili težavam pri svojem delu.

Ø Prisluhnite strokovnjakom iz skupine Technical Learning Centre

Tu lahko najdete odgovore na vsa svoja vprašanja o Microsoftovi platformi. Na voljo vam bodo guruji, ki bodo z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja o izdelkih.

Ø Raziščite in odkrijte, kako uporabiti Microsoftove storitve v oblaku in spletne storitve

Optimizirajte svojo informacijsko infrastrukturo, pomagajte ustvariti bolj zeleno informacijsko okolje ter ustvarite zmogljive aplikacije v oblakih.

Ø Spoznajte, kako lahko svoje aplikacije integrirate v Microsoftovo platformo

Gradnike lahko povezujete in sodelujete z drugimi infrastrukturami ter tako dosežete funkcionalnost, za katero ste mislili, da jo je tako težko doseči.

Prej ko se prijavite, več boste prihranili pri registraciji!

Prijavite se zdaj!

Pridružite se nam v spletnih skupnostih http://www.microsoft.com/europe/teched/facebook/ http://www.flickr.com/groups/1037316@N24/ http://twitter.com/teched_europe

Za več informacij si oglejte spletno stran: www.microsoft.com/europe/teched/.

Veselimo se srečanja z vami!
Matjaž Šircelj