Prve informacije o konferenci in povezavo na prijavo najdete na portalu konference: www.ntk.si. Začela se bo na Dan mladosti :).

Seveda bodo tudi novosti (podrobnosti naj ostanejo še skrite)- vas, strokovnjake IT in razvijalce – bo posebej razveselila novica, da NTK vračamo vam. In to s “high-level” tehničnim delom, četrtim dnevom konference – Post Conference Day. Namenjen bo najzahtevnejšim udeležencem.

Ta dan bo tako razdeljen v dva sklopa – za razvijalce in strokovnjake IT. V vsakem sklopu pa bodo vzporedno po dve predavanji. Predavanja bodo izvajali priznani strokovnjaki, ki se ponašajo z nazivom “MVP” (Most Valuable Professional), ter strokovnjaki iz oddelka Microsoft Services. Glede na zahtevnost predavanj, ki bodo vsa na nivoju 300/400+, je omejena tudi udeležba. Prijave bomo tako sprejemali po principu “Prvi pride – Prvi dobi prosto mesto”, zato le pohitite s prijavo.

Nekaj novosti:

1) Prvi dan bo, po uvodnem (keynote) predavanju, razdeljen na tri sklope – za razvijalce, strokovnjake IT in odločevalce. V vsakem sklopu smo za vas pripravili dve predavanji, katerih vsebina je prilagojena posamezni ciljni skupini. Tako bo vsak od vas lahko v polni meri izkoristil prvi dan.

2) Zaključno predavanje konference v sredo, bo za razliko od prejšnjih let, izključno tehnično naravnano, zato ga razvijalci in strokovnjaki IT nikakor ne smete zamuditi.

Za konec še informacija za vse tehnične sladokusce – vse dni konference bo vsebino obogatil priznan in odličen predavatelj (ki ga morda poznate s konferenc iz tujine) David Chappell. Več o tem in povratnih informacijah udeležencev njegovih predavanj lahko najdete na http://www.davidchappell.com/speaking/index.php.

Več pa v naslednjih dneh/tednih, ko bo konferenca dobivala svojo končno podobo in podrobnejšo vsebino.

Se vidimo maja v Portorožu,

Matjaž

Technorati Tags: