Tokat malenkost drugačna objava - pri Microsoftu iščemo sodelavca, ki se bo ukvarjal vodjo upravljanja odnosov z informacijskimi strokovnjaki in razvijalci (IT Pro & Dev Audience Marketing Manager).

Takole pravi zaposlitveni oglas:

Čutite strast do tehnologije? Čutite strast do sodelovanja v skupnosti? Z veseljem doprinesete k zadovoljstvu drugih? Microsoft Slovenija išče vodjo upravljanja odnosov z informacijskimi strokovnjaki in razvijalci, ki bo oblikoval strategijo, omogočil njeno izvajanje ter povečal zadovoljstvo in stopnjo uporabe izdelkov pri informacijskih strokovnjakih in razvijalcih.
Delovno mesto zahteva odlične sposobnosti sodelovanja in komunikacije, solidno tehnično poznavanje Microsoftovih izdelkov in tehnologij ter močno željo po učenju. Najpomembneje je, da ste pragmatični. Želimo si napredka. Govoriti o boljših načinih dela je preprosto … štejejo načrti, ki jih začnete izvajati.

Ta oseba bo glavni kontakt Microsofta z dvema največjima skupinama v IT sferi in sicer vami informacijskimi strokovnjaki in razvijalci. Nekaj konkretnih nalog za občutek o poziciji: (1) razvoj tega bloga v tehnični smeri in pridobitev dodatnih (tehničnih) piscev, (2) razširitev uporabe elektronskih medijev v komunikaciji, (3) spremljanje slovenske delegacije udeležencev na IT Forumu v Barceloni, (4) organizacija izobraževalnih dogodkov za ti dve skupini ipd.

Pozicija je namenjena predvsem mlajšim kandidatom. Ne toliko zaradi vsebine, ki zahteva vso znanje in in izkušnje kakor zaradi pogojev. Pogodba se bo sklenila preko agencije za zaposlovanje.

Več informacij in prijava na http://members.microsoft.com/careers/international/default.aspx?loc=SVN&lang=EN&job=90633656&newapp=0

Tomaž