clip_image001

Spoštovani!

Dovolite nam, da vas prijazno povabimo na brezplačni seminar, ki smo ga poimenovali Hosting day. Pridružite se nam v sredo, 28. maja 2008 v prostorih podjetja Microsoft, na Šmartinski 140 v Ljubljani.

Z udeležbo na dogodku boste pridobili nove informacije in imeli možnost spoznati orodja s katerimi lahko razširite svoje poslovanje. V kolikor ste hoster, telekomunikacijsko podjetje, razvijalec programske opreme, prodajni partner ali sistemski integrator, je to dogodek, ki ga ne smete zamuditi.

Seminar sestavljata dva vsebinska sklopa.

Na poslovnih predavanjih vam bomo ponudili vpogled v prihodnost gostovanja in vam predstavili, zakaj so Microsoftove tehnologije prava izbira. Prav tako boste izvedeli, kako lahko z Microsoftovim gostovanjem prihranite ali ustvarite nove prihodke.

Tehnično usmerjeni udeleženci boste lahko na predavanjih izvedeli, zakaj je strežnik Windows Server 2008 prava izbira za vse, ki se odločate za gostovanje. Posvetili se bomo tudi priložnostim, ki jih nudi tehnologija PHP na Microsoftovih strežnikih.

Prijave in dodatne informacije

Udeležba na seminarju je brezplačna. Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije srečanja svojo prisotnost potrdite preko spletne prijavnice.

Za dodatne informacije o dogodku se obrnite na dogodki@microsoft.si ali pokličite na telefonsko številko 01/58 999 85.

Rezervirajte si svoj dragoceni čas – mi se že veselimo srečanja z vami!    

Tomaž