Zadnji dan. Sam v tem tednu nisem imel veliko čas za predavanja, danes pa sem si ga vzel, da pogledam kaj je Windows Essential Business Server. Kot sem že pisal je to infrastrukturna rešitev za srednje velika po in vključuje strežnik za upravljanje, strežnik za e-pošto in varnostni strežnik. Spodnja slika pove veliko.

Slika 1 d5

Slika 2 d5

Ko sem videl, kako enostavno in "fool proof" je upravljanje se mi zdi, da bo to prava rešitev za srednje velika podjetja.

Takole, zdaj a letos je konec. Veliko vtisov, ki še niso čisto sortirani. Imeli smo junaka, ki je zadel 500 dolarjev in žal tudi nekoga, ki jih je približno toliko pustil neznancem. Nekateri smo bili bolni, drugi na slabem glasu, vsekakor pa vsi dobre volje. Tudi želje po znanju ni manjkalo in mislim, da je bila pri udeležencih dobro potešena. Nekaj komentarje naših udeležencev:

»Letos sem bil prvič tukaj in še bom prišel«
»Vsebina in predavatelji so tu boljši kot na NTK«
»Ko smo se zvečer s sodelavci usedli in predebatirali stvari, ki smo jih slišali, smo nekatere koncepte razumeli veliko bolje kot do sedaj. Sedaj tudi bolje vidim vrednost prihoda v Barcelono.«

Na spletnem mestu http://slitpro.spaces.live.com/ si lahko pogledate nekaj več slik iz IT Foruma.

Če povzamem celoten dogodek je približno takole: »Vsebina in predavatelji so boljši na IT Forumu, družabni del in hrana pa definitivno na NT Konferenci«. Iz tega sledi, da je potrebno hoditi na oboje :).

Slika 3 d5

Slika 4 d5

Fajn je bilo, se vidimo naslednje leto v Barceloni.

Tomaž