KBLogged on to the App Controller portal in a Self-Service User role, when opening the properties for a Virtual Machine the VM Network may show "not connected" despite the fact that the Virtual Machine is connected. If you close and reopen Properties, the correct Network Connection is shown.

You can find the KB article for this issue below:

KB2866038  - Virtual Machine Network properties show "not connected" in the App Controller portal website (http://support.microsoft.com/kb/2866038)

J.C. Hornbeck | Knowledge Engineer | Microsoft GBS Management and Security Division

Get the latest System Center news on Facebook and Twitter:

clip_image001 clip_image002

System Center All Up: http://blogs.technet.com/b/systemcenter/
System Center – Configuration Manager Support Team blog: http://blogs.technet.com/configurationmgr/
System Center – Data Protection Manager Team blog: http://blogs.technet.com/dpm/
System Center – Orchestrator Support Team blog: http://blogs.technet.com/b/orchestrator/
System Center – Operations Manager Team blog: http://blogs.technet.com/momteam/
System Center – Service Manager Team blog: http://blogs.technet.com/b/servicemanager
System Center – Virtual Machine Manager Team blog: http://blogs.technet.com/scvmm

Windows Intune: http://blogs.technet.com/b/windowsintune/
WSUS Support Team blog: http://blogs.technet.com/sus/
The AD RMS blog: http://blogs.technet.com/b/rmssupp/

App-V Team blog: http://blogs.technet.com/appv/
MED-V Team blog: http://blogs.technet.com/medv/
Server App-V Team blog: http://blogs.technet.com/b/serverappv

The Forefront Endpoint Protection blog : http://blogs.technet.com/b/clientsecurity/
The Forefront Identity Manager blog : http://blogs.msdn.com/b/ms-identity-support/
The Forefront TMG blog: http://blogs.technet.com/b/isablog/
The Forefront UAG blog: http://blogs.technet.com/b/edgeaccessblog/