Vi nærmer os julen og tiden hvor traditionen siger at vi skal fylde hovedet …. med ny viden. TechNet har derfor en udfordring klar til dig – Hvis du vil lære noget nyt og måske sikre dig en ekstra julegave til at ligge under juletræet.

Har du en XBOX One eller Surface Pro 3 på ønskelisten, så er dette den helt rigtige julekonkurrence for dig, vi har nemlig massere af fede gadgets til vinderne - Se dem nederst på siden.

Du kan være med i TechNet Jule Challenge ved at gennemfører de 4 lette opgaver beskrevet herunder. Sørg for at gennemfører alle opgaver og husk at indsende dit bevis for gennemførelse for at være med i konkurrencen.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at gennemfører vores TechNet Jule Challenge.

Sådan gør du:

Step 1 – Vælg ét af nedenstående emner fra Microsoft Virtual Academy.

Step 2 – Log på med din Microsoft Account

I øverste højre hjørne, click Sign-In og log på med din Microsoft Account

Step 3 – Gennemfør MVA kurset 100%

Efter du er logget på, kan du læne dig tilbage og blive klogere. Bemærk at kurserne på Microsoft Virtual Academy kan indeholde forskellige elementer som Video, Dokumentation, PowerPoints og Virtual Labs. For at nå 100% gennemførelse skal alle elementer gennemføres.

Når du er nået 100% gennemførelse af kurset er du klar til Step 4.

Step 4 – Send dit bevis for gennemførelse af opgaven

Når du har gennemført er du klar til sidste opgave. Her skal du tage et skærmbillede af MVA hvor følgende skal fremgå: Kursus navn, 100% gennemførelse og dit login navn. Send dit skærmbillede og din postadresse til tndk@microsoft.com inden den 19. december kl. 12.00 og du er nu med i trækningen om alle de fede præmier.

Send skærmbillede med loginnavn, kursusnavn og 100% gennemførelse

Vi glæder os til din mail!

Glædelig jul fra alle os på TechNet

Præmier:

1 stk. Surface Pro 3
1 stk.
XBOX One med Kinect
5 stk. Gadgets fra Microsoft Hardware
5 stk. LEGO Minecraft sæt

Konkurrencebetingelser

.Læs det med småt