Surface 2 och Surface Pro 2 till Sverige 22 oktober

Surface 2 och Surface Pro 2 till Sverige 22 oktober

 • Comments 27
 • Likes

Den 22 oktober släpper Microsoft Surface 2 och Surface Pro 2 i Sverige. Enheterna kommer att finnas tillgängliga för konsumenter hos Elgiganten, MediaMarkt, Siba och Telenor samt i Microsoft Store. Företagskunder kommer att kunna köpa enheterna hos Atea och Dustin.

Det är med glädje jag kan berätta att vi stärker vårt utbud på marknaden genom att släppa Surface 2 och Surface Pro 2. Enheterna är unika på marknaden och användarna kan förvänta sig en snabbare och personligare upplevelse av sin Surface, säger Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface på Microsoft 

Surface 2 och Surface Pro 2 är de senaste tillskotten till Surface-familjen. Enheterna kommer att levereras med Windows RT 8.1 (Surface 2) respektive Windows 8.1 Pro (Surface Pro 2). Med Windows 8.1 finns ökade möjligheter att individanpassa din upplevelse, bättre sökfunktioner och förbättrade molntjänster.


 
När du köper Surface 2 eller Surface Pro 2 får du tillgång till 200 GB lagringsutrymme på SkyDrive i två år utan extra kostnad och tillgång till Skype WiFi genom deras drygt 2 miljoner hot spots runt om i världen. När du köper Surface 2 får du dessutom tillgång till Microsoft Office 2013 RT med Outlook RT.

Även tillbehören i Surface-familjen får tillökning. Både touch cover och type cover kommer i uppgraderade versioner där bakgrundsbelysta tangenter är en ny funktion. Det kommer även att lanseras en laddare anpassad för att ladda din Surface i bilen samt en dockningsstation för Surface Pro 2. Självklart kommer även den första generationens tillbehör att fungera även med Surface 2 och Surface Pro 2.

Rekommenderat försäljningspris Surface 2
32 GB – 3 895 SEK
64 GB – 4 795 SEK

Rekommenderat försäljningspris Surface Pro 2
64 GB – 7 895 SEK
128 GB – 8 795 SEK
256 GB – 11 495 SEK
512 GB – 15 995 SEK

Läs mer på Surface-bloggen och i pressmeddelandet

För mer information kontakta
Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface på Microsoft
073-408 32 85
thomas.floberg@microsoft.comYour comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment
 • Kommer den med 3G/4G ?

 • Hej Torgny,

  Nej det gör den inte. Precis som Surface RT och Surface Pro använder man trådlöst nätverk för att koppla upp enheterna.

  Vänligen,

  Andreas

 • Kommer man kunna köpa den som student till ett bättre pris? I och med att surface nyligen sänktes för ett bättre pris för oss studenter!

 • Tack Andreas Wingren okej som sagt. Jag kommer nog inte köpa denna hybrid inom den närmaste framtiden. år 2013 jag kräver 3G/4G. Om man t.ex. ska flyga.

 • Alla har väl ändå en smartphone år 2013 som kan användas som wifi hotspot? Att ha 3g/4g på en tablet är för mig helt ointressant. Endast något för operatörerna att mjölka ännu mer pengar från oss.

 • Uppfattar jag det rätt som att Office 2013 RT inte ingår i Surface 2 Pro??

  Visserligen har vi på jobbet licenser för Office 2013, men ser ju gärna att just Office 2013 RT finns tillgänglig till denna.

  Även fast Pro har desktop så vill iaf jag ha dessa typer av appar i touchformatet och inte desktop installationen i och med att det är en tablett vi talar om :)

  Häls. /Philip

 • Hej Philip,

  Ja det är rätt uppfattat. Office 2013 RT ingår inte när du köper en Surface Pro 2, endast när du köper Surface 2.

  Vänligen,

  Andreas

 • När kan man köpa Pro2 256 i Sverige?

 • Det har gått en vecka sedan plattan skulle finnas tillgänglig. Dustin har inget leveransdatum. När kommer den???

 • Hej Hasse,

  Surface 2 och Surface Pro 2 finns tillgängliga att beställa i Sverige sedan 22 oktober. Dustin säljer dock endast Surface 2 och Surface Pro 2 till företagskunder, det kan alltså vara därför du inte kan beställa den där.

  Kolla på följande länkar istället:

  www.mediamarkt.se/.../MultiChannelSearch

  www.siba.se/.../Search.aspx

  www.elgiganten.se/search

  Vänligen,

  Andreas