Peab minskar kostnader och jobbar effektivare med Lync

Peab minskar kostnader och jobbar effektivare med Lync

  • Comments 1
  • Likes

Byggjätten Peab gjorde sig nyligen av med sin traditionella telefonilösning till förmån för en Lync-baserad Unified Communications-lösning från Microsoft. PEAB blev därmed det första företaget i sitt slag att helt gå över till en gemensam plattform för all kommunikation och samarbete.

Byggbranschen är av naturen väldigt decentaliserad. I Peabs fall innebär det ett hundratal kontor runt om i Sverige, till det ska också läggas alla olika byggarbetsplatser och mobila kontor som också behöver tillgång till telefoni, e-post, chatt, video och smidigt samarbete.

Att Peab valde Lync har inte bara gett dem större effektivitet i verksamheten utan även medfört att de samtidigt kunnat sparat pengar. Läs mer om PEABs nya kommunikationslösning i en ny fallstudie här.Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment
  • Spännande! Kemikalieinspektionen kommer under första kvartalet 2012 att gå över till hela mobil Lync-lösning tillsammans med Tele2 utan traditionella telefonväxlar. Såvitt jag förstått det har ingen gjort det tidigare i Sverige?