Microsoft släpper säkerhetsuppdatering ikväll

Microsoft släpper säkerhetsuppdatering ikväll

  • Comments 2
  • Likes

Vi kommer att släppa en säkerhetsuppdatering till Internet Explorer ikväll. I samband med detta kommer en Webcast att sändas via TechNet. När denna uppdatering skickats ut och kunder uppdaterat är man skyddad mot det säkerhetshål som det har rapporterats mycket om i media. Vi rekommenderar alla kunder att installera uppdateringen så snart som möjligt och vi rekommenderar alla att använda automatiska uppdateringar från Windows Update i operativsystemet Windows.

Läs mer på SmartIE8 bloggen och MSRC-bloggen.

IDG har skrivit om det senaste i dag, och under de senaste dagarna har Computer Sweden tagit upp det i flera artiklar. TechWorld har skrivit om det i två artiklar. DN har skrivit om det här, här och här. Även, GP, DI, SvD, SvD och Sydsvenskan har skrivit artiklar. Tommy K Johansson och Andreas Stenhall är två som bloggat om det.

Webcasten kommer att sändas 18.00 CET

Uppdaterat.

TKJ, Computer Sweden, Svd, Aftonbladet, Metro, GP, Västerbottenskuriren, Borås Tidning, Allehanda, Ekonominyheterna, SMP och Dagen har under förmiddagen skrivit om nyheten.Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment
  • Det är en parentes för mycket i första länken.9

  • Tack Janne!

    Vi har ordnat det.

    Mvh

    Thomas