Rolle accelererar Internet

Rolle accelererar Internet

 • Comments 8
 • Likes

Igår hade den första filmen för Internet Explorer 8 smygpremiär i den populära komikerduon Mia och Klaras Facebookgrupp.

Huvudrollerna i filmen spelas av de välkända karaktärerna Rolle och Josefin. I den första filmen av tre försöker Rolle förklara acceleratorer för Josefin på ett sätt som bara Rolle kan.

Missa inte del två som kommer i nästa vecka!

Vill du veta mer om acceleratorer, webslices och andra nya funktioner i Internet Explorer 8, klicka här.

Besök gärna vår Smart IE8 blogg.

Bookmark and shareYour comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment
 • Den här kampanjen misslyckas på tre sätt:

  1. Det är uppenbart att Mia och Klara inte skrivit manus eftersom filmen är torr.

  2. Filmen kan inte få någon sugen på att vilka testa acceleratorer.

  3. länken "här" i "Vill du veta mer"... fungerar inte.

 • Hej Kalle,

  Den här filmen och de kommande två arbetades fram tillsammans med Mia och Klara under sommaren och vi tycker dom är jätteroliga.

  Tack för att du påpekade att länken inte fungerade!

  Mvh

  Thomas

 • Ibland blir det fel. Som när nån marknadschef vill hänga med i vad som är "hett" utan att förstå varför något är hett och ändå vill implementera företeelsen i sitt varumärke.

  Det här är ett typexempel på detta.

  Alla inblandade i detta projekt har skrattat när dom ser filmen eftersom det SKA vara roligt, då alla parametrar är med; het komikerduo och företagets senaste produkt och ett långfinger som verkligen riktigt tydligt kan verka som komisk utväxlingspoäng.

  Problemet som har uppstått är tvådelat; det är inte roligt, nyhetsvärdet/nyttan med företagets produkt förloras och Mia och Klara urholkar sitt varumärke genom att medverka i detta, dels för att det inte håller nivå och dels för att det är ett gigantiskt multinationellt bolag som står bakom.

  Allt är Seinfeldts fel...

 • Hej Aribus,

  Precis som jag skrev tidigare tycker vi att filmen är rolig. Om du besöker deras Facebookgrupp kommer du se att det är fler som tycker det(http://www.facebook.com/pages/Mia-och-Klara/75285933943?_fb_noscript=1).

  Alla tycker inte lika, vilket vi är glada för. Kanske kommer du skratta mer åt den kommande filmen som är min favorit.

 • Är inte Rolle ruskigt lik Gates?

 • Ska inte det som sägs i reklam i Sverige vara sant och gå att bevisa? Att man med Internet Exploder 8 inte behöver vara rädd för nätfiske längre är väl en stor överdrift som knappast kan bevisas vara sant?

  Mvh - Tomas

 • Hej Tomas,

  Det finns nya funktioner i Internet Explorer 8 som gör surfandet säkrare, och erbjuder ett bättre skydd mot bla. nätfiske.

  Klicka in på

  http://www.microsoft.com/sverige/windows/internet-explorer/features/stay-safer-online.aspx och läs mer om hur IE8 kan göra ditt surfande tryggare!  

  Mvh

  Thomas

 • Hej Andreas,

  Jag tycker att Rolle är mer lik Christopher Walken!

  Mvh

  Thomas