Klart när Windows 7 släpps

Klart när Windows 7 släpps

  • Comments 2
  • Likes

Nu är det klart att Windows 7 släpps på den amerikanska marknaden den 22 oktober. Vi kommer också att kunna leverera en svensk version av Windows 7 i nära anslutning till den 22 oktober. Exakt datum för detta meddelar vi senare.


När en svensk version blir tillgänglig kommer du att kunna köpa det i butik eller förinstallerat när du köper en ny dator.

För att våra partnerföretag ska få god tid på sig att förbereda sig för detta, beräknas operativsystemet bli färdigutvecklat i slutet av juli.

I samband med detta presenterar vi också ett uppgraderingsprogram där datortillverkare och återförsäljare kan välja att vara med. Det innebär kort att konsumenter kan köpa en dator med Windows Vista Home Premium, Business eller Ultimate innan lanseringen och sedan få möjlighet att uppgradera till Windows 7 utan andra kostnader än frakt och administration.

Läs mer t ex på E24.

Bookmark and share


Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment
  • Betyder det att det oxo finns en 64-bitars version av programmet då?

  • Vad gäller själva operativsystemet Windows 7 kommer det självklart en 64-bitars version samtidigt som 32-bitarsversionen.

    Vad gäller uppgraderingsprogrammet är det inte riktigt klart vad våra partner kommer att erbjuda men rimligtvis borde en 64-bitars Windows Vista kunna uppgraderas till en 64-bitars Windows 7.

    Med vänlig hälsning

    /Microsoft Nyhetsblogg