Kot vsako leto je tudi letos na konference kar nekaj vsebin povezanih s poslovnimi rešitvami Dynamics. Začeli bomo v ponedeljek s poslovnim dnevom, v katerem bomo gradili mostove med poslovnim svetom in ITjem in pojasnili zakaj sta v današnjih časih neločljivo povezana.

V torek bomo dan pričeli z XRM izzivom, ki ga organizira uporabniška skupna CRM strokovnjakov – SloCUG kjer se bodo 4 ekipe strokovnjakov za Dynamics CRM pomerile v izdelavi rešitve nad Dynamics CRM. Kaj bodo delali, bodo udeleženci izvedeli v torek zjutraj, imeli pa bodo približno 7 ur časa, preden bodo svoje izdelke morali “prodati” žiriji. Vsekakor bo zanimivo, zabavno in dynamično.

Med XRM izzivom bomo predstavili tudi primere dobrih praks uporabe Dynamics CRM v turistični agenciji Star Travel ter razloge zakaj se je SIQ - Slovenski institut za kakovost in meroslovje nadgradil svojo CRM rešitev na Dynamics CRM 2011.

Na področju ERP bomo predstavili dve rešitvi, ki omogočata omejeno uporabo Dynamics NAV kot spletne storitve, med primeri dobrih praks na področju ERP pa bomo izpostavili poslovno storitev MOX, ki deluje nad Dynamics AX ter primer mednarodnega jezikovnega centra Mint, kjer so istočasno uvedli Dynamics NAV in Dynamics CRM v integrirano celoto ter

Tiste, ki vas zanimajo ERP rešitve za večja podjetja vabim pa predavanje o razširitvah uporabe Dynamics AX na področjih “lahkih” uporabnikov in poslovnega poročanja.

Če pa želite zvedeti kako pridobiti in obdžati stranke pa je nujen ogled predavanja Aleša Lisca.

Vabljeni, zanimivo bo.

Tomaž