kupi 1 prejmi 3

Posebna ponudba “Kupi 1, Prejmi 3” (www.3za1.si)

Microsoft je predstavil novo rešitev Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 in z njo posebno ponudbo za nove stranke! V omejenem obdobju lahko podjetja z nakupom licence za enega uporabnika dobijo dostop za tri uporabnike rešitve Microsoft Dynamics NAV in tako izboljšajo svoje poslovanje v negotovih gospodarskih razmerah.

Akcija traja do konca delovnega dne v četrtek, 23. junija 2011.

Zagotovite si več z rešitvijo Microsoft Dynamics NAV 2009 R2

Danes trg zahteva nove pristope k poslovanju. Organizacije se srečujejo z izzivi kompleksnosti v težavnem poslovnem okolju. Pri tem se soočajo z dvojnim izzivom - na eni strani morajo znižati operativne stroške, na drugi pa ponuditi odgovore na zahteve strank in povečati dobičkonosnost. Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 posameznikom in organizacijam pomaga pri iskanju odgovorov na te izzive in jim omogoča, da ostanejo konkurenčni in rastejo.

Najnovejša različica rešitve Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 razširja vpogled v podatke, storilnost in možnosti sodelovanja na celotno podjetje, s čimer zagotavlja, da zaposleni - najpomembnejši vir organizacij - in njihovi različni načini dela še naprej zagotavljajo poslovni uspeh. Nove možnosti oddaljenim in mobilnim uporabnikom omogočajo, da prek internetne povezave izkoristijo možnosti vlogam prilagojenega vmesnika. Vgrajena integracija s sistemom Microsoft Dynamics CRM in navdušujoče možnosti za grafični prikaz podatkov zagotavljajo višjo storilnost ter omogočajo nove načine poslovanja.

Podrobnosti ponudbe*

Ob prvem nakupu rešitve Microsoft Dynamics NAV bodo lahko stranke licence za prve tri (3) uporabnike (uporabnik osnovnega paketa in do dva dodatna uporabnika) kupile za cene osnovnega paketa, ki vključuje enega uporabnika. Posebno ponudbo lahko izkoristijo vse nove stranke, ki ustrezajo kriterijem. Ponudba velja za izdaji Microsoft Dynamics NAV Advanced Management in Business Essentials.

  • Ponudba velja do 23. junija 2011.
  • Potrebno je enoletno članstvo v programu nadgradnje Business Ready Enhancement Plan (BREP). Prvo leto pogodbe o nadgradnji (BREP) stranka plača ob nakupu licence.
  • Cena programa nadgradnje (BREP) bo izračunana po rednem ceniku za vse uporabnike in gradnike.
  • Za izračun stroškov za dodatne uporabnike veljajo redni količinski popusti.

* Ponudba je v omejenem obdobju na voljo le novim strankam in prek sodelujočih prodajalcev. Veljajo lahko tudi druge omejitve. Za vse podrobnosti se obrnite na prodajalca. Več informacij najdete na www.3za1.si.

Tomaž