Spodaj je vabilo na glavni Microsoftov tehnični dogodek v evropskem merilu – TechEd. Dogodek sem že večkrat obiskal in lahko vam zagotovim, da je dobrih vsebin vedno dovolj. Za lansko leto sem pogledal tudi koliko je bilo vsebin, povezanih z Dynamicsom in na spodnji povezavi si lahko ogledate video posnetke z lanskega TechEda.

Video posnetki  s TechEda 2009.

Tomaž

Header

 

REGISTRACIJA JE ODPRTA
Tech∙Ed Europe je Microsoftov vrhunski izobraževalni tehnološki dogodek in zagotavlja celovito usposabljanje za uporabo Microsoftovih izdelkov, tehnologij, rešitev in storitev. Udeleženci se lahko na praktičen način izobražujejo o tehnologijah, obenem pa se jim odpirajo priložnosti, da navežejo osebne stike s panožnimi in Microsoftovimi strokovnjaki. Če ste strokovnjak za tehnologije, ki z Microsoftovimi tehnologijami razvija, vpeljuje ali vzdržuje informacijske rešitve, je Tech∙Ed Europe konferenca, ki vam bo pomagala rešiti izzive iz resničnega sveta ter vas pripravila na inovacije prihodnosti.
KAJ LAHKO PRIČAKUJETE NA DOGODKU TECHED EUROPE 2010

· Microsoftovi vodilni predstavniki vam bodo predstavili prihodnost Microsoftovih tehnologij, rešitev in storitev.

· Izbirali boste lahko med 370 tehničnimi predavanji, ki jih vodijo Microsoftovi in panožni strokovnjaki.

· Sodelujte v več kot 150 laboratorijih in izobraževalnih centrih, v katerih lahko pridobite praktične izkušnje z najnovejšimi orodji in tehnologijami.

· Navežite stike z Microsoftovimi in panožnimi strokovnjaki ter drugimi udeleženci, s katerimi delite poslovne izzive in svoje zanimanje za tehnologije.

· Načrtujte možnosti in arhitekturo, s katerimi boste podprli svoje izdelke, ter postavite poslovne cilje, kar vam bo omogočilo, da se s svojim znanjem pripravite na prihodnost.

ZAGOTOVITE SI PREDNOST S PREDKONFERENČNIMI SEMINARJI

Pridružite se nam še pred dogodkom in si zagotovite tehnična znanja, s katerimi si boste zagotovili konkurenčno prednost. Izbirate lahko med osmimi predkonferenčnimi seminarji, ki jih bodo vodili Microsoftovi in panožni strokovnjaku. Izbrali smo teme, s katerimi si boste zagotovili prednost pri uporabi najnovejših tehnologij.
Nekatere od vsebin, ki smo jih pripravili:

· Arhitektura aplikacij za računalništvo v oblaku s platformo Windows Azure Platform

· Bodite pripravljeni – možnosti v strežniku Microsoft Exchange Server 2010 za visoko razpoložljivost in ponovno vzpostavitev v primeru katastrofe

· Uspešen razvoj in prehod na OCS 14

· Globok tehnični vpogled v aplikacijsko platformo Windows Phone 7

Seminarji se bodo začeli zjutraj 8. novembra in končali pred uvodnim nagovorom. Udeležbo je treba plačati dodatno. Udeleženci konference bodo imeli 100 EUR popusta na predkonferenčne seminarje. Za ogled vseh naslovov seminarjev, opisov in predavateljev nas obiščite na spletu.

 

REGISTRIRAJTE SE PRED 5. JULIJEM IN PRIHRANITE 500 EUR

REGISTRIRAJTE SE


KJE & KDAJ
LocationMesse
Berlin, Nemčija
CalendarKonferenca

8 – 12 november

Predkonferenčni seminarji 

8 november


CENE
Konferenca
Polna cena | 1.895 EUR
Cena s popustom * | 1.395 EUR
*(pred 5. julijem)
Predkonferenčni seminarji
Skupaj s kotizacijo za konferenco | 400 EUR
Le seminarji | 500 EUR


Mail Vpišite se na e-poštni seznam Tech·Ed Europe
Calendar Dodajte v koledar
(8.-12. november)


facebook twitter

 

Če se s prejemanjem tovrstnih sporočil ne strinjate, prosimo, da nam to sporočite s klikom na: Ne želim prejemati obvestil!
MS logo
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052 USA