Microsoft Dynamics Slovenija

Rešitve za podporo poslovanju podjetja, upravljanje odnosov s strankami in še kaj ...

Convergence 2009 je uspela

Convergence 2009 je uspela

  • Comments 1
  • Likes

Danes se je ključni dogodek za Microsoftove poslovne rešitve Dynamics Convergence 2009 na Dunaju. IZ Slovenije je bilo cca 30 udeležencev, kar je odlična udeležba.

Vsebinsko so bile predstavljene novosti na vseh področjih Dynamics – NAV, AX in CRM. Še največ novega je bilo na področju CRM kjer se je močno prijel koncept xRM. Kaj je xRM? Čisto na kratko je to upravljanje katerihkoli odnosov, naj si bodo to ljudje, stvari ali kaj drugega. V ta namen je Dynamics CRM prava platforma za grajenje tovrstnih aplikacij, saj lahko uporabnikom prinese izredne prihranke, ker jim ni potrebno razvijati platforme (avtentikacijskih mehanizmov, delovnih tokov, meta podatkov ipd) ampak naredimo samo vsebinsko nadgradnjo te platforme). Primer je, recimo aplikacija za upravljanje športnega kadra v nogometnem klubu ali upravljanje zakonskih in podzakonskih aktov. Vsekakor tema, o kateri se bo še govorilo.

Na akademskem delu dogodka bil predstavljen primer odličnega sodelovanja med Ekonomsko-poslovno fakulteto v Mariboru in Microsoft Slovenija. V okviru sodelovanja študenti pridobivajo uporabne izkušnje z uporabo in uvajanjem Dynamics NAV. Za program je veliko zanimanj tako v Sloveniji kakor tudi v tujini in je dober primer kako lahko sodelovanje med gospodarstvom in fakultetami pomaga pri kvalitetnejši usposobljenosti diplomantov.

Nekateri slovenski partnerji se na Convergence 2009 predstavljajo tudi kot razstavljavci. Podjetje NPS je predstavilo svojo rešitev bi4Dynamics.

image

Nekateri slovenski partnerji se na Convergence 2009 predstavljajo tudi kot razstavljavci. Podjetje NPS je predstavilo svojo rešitev bi4Dynamics.

bi4dynamics mala

Super smo se imeli in vabljeni naslednje leto.

Tomaž Perc
Vodja poslovanja pa poslovne rešitve Dynamics

Comments
  • Very interesting post about Convergence 2009 and xRM.

    Thanks

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment