Er du bare en lille smule nervøs, når du tænker på, hvordan det står til med jeres licenser? Er det lidt af en jungle for dig at finde rundt i? Eller oplever du det som en labyrint med en masse døde ender?

Så fortæl os: 

  • Betaler du for meget? -men har svært ved at se, hvordan du skærer ind til benet?
  • Har du en mistanke om, at der er nogle fordele du har misset?
  • Hvornår er det især du mister overblikket over licenserne?
  • …eller er du bare tæt på at kaste håndklædet i ringen?

Udnyt muligheden og stil spørgsmål til det i kommentar feltet! du bare ikke begriber, undres over eller slet og ret mener er urimeligt. Heine følger debatten og supplerer med bidrag, vinkler og viden. Sammen skærer vi os vej gennem licensjunglen.

 

Fat mod – hjælpen er nær

Uanset hvilke tanker jeres softwarelicenser bringer op, er du ret unik, hvis du har fuldstændig is i maven og et køligt overblik.

Heine Kristensen fra EG hører til blandt de sjældne med det kølige overblik over licenserne. De sidste 7 år har han ikke bestilt andet end at hjælpe virksomheder med at få styr på licenserne.

Heine er aktiv her på bloggen den kommende tid og udfordrer du hans viden om licenser hjælper han med at kaste lys over licenslabyrinten, så du kan finde vej. Han har stor erfaring med "licenstjek" og deler flittigt ud af sine erfaringer og viden om, hvor der er penge at spare og tryghed at hente.

Læs mere om EG, Heine og licenstjek på EG's hjemmeside