Den 30. maj lancerer Microsoft hele vores System Center 2012 produkt-portefølje. Og du kan se frem til et anderledes launch event - med fokus på de forretningsmæssige fordele.

Vi har inviteret nogle af Danmarks største virksomheder til at fortælle, hvordan de har brugt System Center til at effektivisere infrastrukturen og opnå store besparelser og øget agilitet.

Tilmeld hér: https://www.conferencemanager.dk/Infrastructure/tilmelding.html

Få teknisk indsigt i de nye
teknologier


Dagen byder også på tre tekniske spor. 10 af vores mest kompetente Microsoft Partnere har allerede hands-on erfaring med produkterne, og de vil præsentere alle de nye funktionaliteter i System Center 2012. Få live  demo af teknologier som Server App-V, udvidet multi-hypervisor management, dyb applikationsovervågning - og se alle de nyeste funktioner i Configuration Manager 2012. Og endelig kan du være med, når vi viser, hvordan du bygger en Private Cloud på kun 50 minutter.


Windows Server "8": Fremtidens cloud-platform

Beta versionen af Windows Server "8" har allerede fået særdeles rosende ord af pressen. Hør hvorfor, når vi slutter dagen af med en live demonstration af "fremtidens Cloud OS".

Se hele agendaen for Infrastructure Insight 2012 og tilmeld både dig selv og dine kollegaer.

Deltagelse er gratis.

Vi glæder os til at se dig.


Med venlig hilsen

Microsoft Danmark
   
Claus Petersen

Produkt- og markedschef, System Center