Michael Anderberg, IT Pro Evangelist, Microsoft AB

Michael jobbar som IT Pro Evangelist på Microsoft i Sverige och fokuserar framförallt på Windows Plattformen och Säkerhet. Han är också en eftersökt talare både nationellt och internationellt inom dessa ämnen.

E-vykort från TechEd i Barcelona

E-vykort från TechEd i Barcelona

  • Comments 1
  • Likes

Hej på er,

Är nu sedan några dagar på plats i Barcelona och peppar peppar så rullar allting precis som det skall just nu! Som ni kanske redan har läst så är jag så kallad track owner för Säkerhetsspåret här på TechEd och det innebär att det är mitt ansvar att det är rätt sessioner, rätt talare och rätt innehåll på rätt plats, vid rätt tid och med rätt talare. Det tar ungefär 4 månader av hårt arbete att sätta upp allting och få ihop ett bra track, men nu när jag väl sitter här, på andra dagen och allting verkar rulla som det skall så är det jätteskönt!

Det är lika många delegater här i år som förra vilket är kul, det bubblar ordentligt med energi i korridorerna! Självklart är det många nyheter som presenteras här, men samtidigt finns det dock ett fokus på Do More With Less – som ju är ett mycket lämpligt tema i dagens ekonomiska klimat! Microsoft har både produkterna och teknologierna att sänka ditt företags TCO-kostnader, vi måste bara visa hur och det gör vi på sådana här event!

Ni svenskar som är här – vi ses vid Country Drinks imorgon, men skjut mig gärna ett email om ni är här och vill ta en kaffe eller nått? Så kan vi alltid hitta en tid och plats som funkar!

Ha en fortsatt bra tisdag nu! Om du vill följa flera svenskar som är på TechEd's bloggar så kan du göra det på: http://technet.microsoft.com/sv-se/dd277293.aspx 

/Mike

Andra (Bloggar.se) skriver om: , , , , , , , ,
Comments
Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment