Michael Anderberg, IT Pro Evangelist, Microsoft AB

Michael jobbar som IT Pro Evangelist på Microsoft i Sverige och fokuserar framförallt på Windows Plattformen och Säkerhet. Han är också en eftersökt talare både nationellt och internationellt inom dessa ämnen.

The Nerd Herd är igång igen!

The Nerd Herd är igång igen!

  • Comments 1
  • Likes

thenerdherd Hej på er,

Sommaren börjar lida mot sitt slut men inget ont som inte har något gott med sig... Så nu startar vi upp The Nerd Herd igen!

Vi spelade in första avsnittet idag, så jag hoppas att ha det redigerat och klart att publicera här, i början av nästa vecka. Nytt för i år är du nu kan maila studion på thenerdherd@live.com om du har programidéer, frågor, kommentarer eller påståenden. Dessutom hoppas vi att inom bara någon vecka eller två ha vår nya fina website igång och den kommer du kunna hitta på http://www.thenerdherd.se men jag skriker till när den är live.

Kärngänget i studion kommer att vara:

Mikael Nyström, TrueSec AB
Joachim Nässlander, QBranch AB
Johan Persson, SysTeam AB

samt förstås jag själv, Michael Anderberg, Microsoft AB

Joachim har lagt upp bilder på sin blog om ni vill se hur det såg ut? The Nerd Herd bakom kulisserna

Vi hoppas du kommer lyssna! Målsättingen för i år är att vi kommer nerda till oss en del, djupare teknik smalare ämnen men också direkt rota i praktiska problem som ni alla sitter med dagligen. Dock kräver det sista att ni mailar oss och berättar om dem.

Mvh/Nerdarna

Comments
  • Hur går det med första höstavsnittet? Saknar TNH i spelaren.

    Med tanke på kontaktadressen ni nu publicerat, skulle ni inte kunna köra nåt avsnitt "live"? För att kunna ge respons på inkommande frågor etc under sändning? Eller kräver det en helt annan teknisk lösning?

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment