Hej på er,

Sitter just nu på TechReady i Seattle. Det är en intern version av TechEd kan man säga, som har tillkommit för att utbilda oss som jobbar med tekniken på fältet. Helt otroligt vad Microsoft satsar på oss, finns nog inget annat företag som satsar så mycket på att stödja sin personal med utbildning?! 845 tekniska sessioner och oräkneligt antal hands-on labbar under 5 dagar – Wow!

Mycket av det som vi får se och höra om, får jag inte och kan jag inte berätta för er om ännu… men jag kan säga så mycket - att vi har fått se demos som bara gör en så där barnsligt glad och upphetsad, så man kanppt kan sitta still på stolen… magen gör ont och man vill bara hoppa upp och vanka runt och fnittra dumt – så fantastiska grejer kan detta företag göra och har gjort i 33 år nu! Ja, jag vet – jag är partisk, men jag lovar, ni skulle känna samma sak! Ni kommer förstå vad jag menar när ni får se vad jag har sett, så småningom!

Vädret är fantastiskt, varmt och skönt och för det mesta soligt – dock är vi ju inomhus mellan 8 och 18 varje dag, så det är verkligen ingen semester vi är på. :)

Mvh/Micke

Andra (Bloggar.se) skriver om: , ,