Michael Anderberg, IT Pro Evangelist, Microsoft AB

Michael jobbar som IT Pro Evangelist på Microsoft i Sverige och fokuserar framförallt på Windows Plattformen och Säkerhet. Han är också en eftersökt talare både nationellt och internationellt inom dessa ämnen.

MSDN och TechNet Sommarpratare, v.24

MSDN och TechNet Sommarpratare, v.24

  • Comments 1
  • Likes

Du hittar agenda och nedladdningssida här: http://www.microsoft.com/sverige/msdn/sommarpratare/

MSDN

TechNet

Magnus Mårtensson
Magnus Mårtensson

Magnus är 33 år och är född och uppvuxen i Malmö där han bor mitt i city i en trevlig stor lägenhet med två terrasser. Han delar sitt liv där med fru och två döttrar. I jobbet är Magnus Senior Konsult på Dotway AB (dotway.se) där han jobbar som mjukvaruarkitekt, tekniskt sakkunnig, coach, processansvarig, talare, inspiratör och mycket, mycket annat!

Magnus är medlem i MEET, INETA, IASA med mera. Hans motto är "Ta inte dig själv på så stort allvar för det gör ingen annan!" ;~)
Magnus blogg: Techie.notepad
Predrag Mitrovic
Predrag Mitrovic

Pedrag fyller 43 år i sommar och han återfinns i Stuvsta, söder om Stockholm. I villan som familjen byggde år 2000 bor han med sin fru, tre barn, två katter och en hund. Det är alltid liv och rörelse i huset, speciellt nu under sommaren då området vibrerar av energi.

Till vardags är Predrag General Manager på LabCenter och han är passionerad över att få bygga upp ett världsledande öppet teknikcentrum där leverantörer, IT-proffs, utvecklare, näringsliv och offentliga organisationer kan mötas över den senaste spjutspetstekniken.Ladda nerLadda ner

Mvh/MickeLadda nerLadda ner


Comments
  • Åter igen ett par trevliga avsnitt - tack för det. Speciellt kul tyckte jag det var att Pedrag hade Toshiba Libretto som favoritdator genom tiderna. Det är en av mina favoriter också faktiskt, det var en riktigt portabel burk på ca 900 gram. Men hur klarade man sig med 32 Mb RAM? :)

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment