The Nerd Herd's Podcast

Muuh på er,

I det här avsnittet så får vår gäst från avsnitt #22, Martina, hjälp av Jeanette Wall från QBranch för att reda ut Exchange 2007 för oss. Det blev ännu ett mastodontavsnitt, men vad passar väl bättre nu inför en solig helg? Synka mp3-spelaren och sedan ut på gräsmatten med näsan i solen! :)

  • Roller
  • Powershell
  • Installationsordning
  • Lagring och high availability

... är bara några exempel på allt vi hinner med att prata om.

Vår gäster idag heter Martina Miskovic från Knowledge Factory tillika MVP på Microsoft Exchange Server samt Jeanette Wall från QBranch.

Passa gärna på att rösta på The Nerd Herd i Svenska Podradiopriset 2008 som pågår fram till 15 juni, varje röst uppskattas enormt mycket - visst kan vi Nerdar vinna!

Medverkar i det här avsnittet gör förövrigt: Mikael Nyström från Truesec och programledare är som vanligt Michael Anderberg.

Du hittar avsnitt #23 här: http://podradio.nu/feed/view/849 och själva feeden finns på: http://podradio.nu/feed/rss/849/ vill du ladda ner själva filen så går det också.

Mvh/Micke

Nästa avsnitt i serien: 'Unified Communications' med gäst Martin Lidholm kommer senare i veckan. Då är det även dags för premiären av vår nya serie MSDN och TechNet Sommarpratarna som kommer rulla under sommaren.

Bilderna på "Skivomslaget", för dig som har en mediaspelare med display, är tagna av Camilla Svensk och använda med tillstånd.