Michael Anderberg, IT Pro Evangelist, Microsoft AB

Michael jobbar som IT Pro Evangelist på Microsoft i Sverige och fokuserar framförallt på Windows Plattformen och Säkerhet. Han är också en eftersökt talare både nationellt och internationellt inom dessa ämnen.

The Nerd Herd - #22 - Exchange 2003, Drift och Felsökning

The Nerd Herd - #22 - Exchange 2003, Drift och Felsökning

 • Comments 1
 • Likes

The Nerd Herd's Podcast

Muuh på er,

Två avsnitt samma vecka, woohoo! :) Det beror på att det förra var något av en specialare, men detta avsnitt är som vanligt tekniskt - faktum är att det nog är ett av de nördigare vi har spelat in tror jag? Dessutom blev det nytt längdrekord igen, 1h 25 min blev det denna gång *puh*

Vår gäst idag heter Martina Miskovic från Knowledge Factory tillika MVP pà Microsoft Exchange Server.

Ett litet fel har dock smugit sig in i programmet - det pratas mycket om Event ID 1021 - det skall vara Event ID 1221! Vi ber om ursäkt för detta. Så fort du hör 1021, tänk 1221 så blir det bra! :)

Medverkar i det här avsnittet gör förövrigt: Mikael Nyström från Truesec och programledare är som vanligt Michael Anderberg.

Du hittar avsnitt #22 här: http://podradio.nu/feed/view/849 och själva feeden finns på: http://podradio.nu/feed/rss/849/ vill du ha tag i själva filen så går det också: http://podradio.nu/download/69215_1482.mp3

Mvh/Micke

Nästa avsnitt i serien: Installation och Drift av Exchange 2007 med gäster Martina Miskovic och Jeanette Wall - kommer om ett tag... Det kommer sedan att följas av 'Unified Communications' med gäst Martin Lidholm.

Bilderna på "Skivomslaget", för dig som har en mediaspelare med display, är tagna av Camilla Svensk och använda med tillstånd.

Comments
 • Stort tack, mycket intressant.

  Superbra att ni har med en kvinnlig konsult!

  Väntar på nästa avsnitt.

  Mvh

  Michaela Ericson

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment