Muuh på er,

Varför i hela friden postar jag gamla avsnitt??? Anledningen är helt enkelt att jag av någon anledning missat att posta vissa avsnitt till bloggen och på grund av ett webbprojekt som vi håller på med så måste alla avsnitt finnas med. Jag ber om ursäkt till dem som redan har lyssnat på dessa och grattis till dem av er som har missat dem - nu dyker de upp :)

Den här gånger handlar det om virtualisering, strategin, produkterna och inte minst tipsen och tricksen. Extra kul är det att vi kan hälsa en ny programledare välkommen i gänget och den här gången heter han Jochim Nässlander och kommer från QBranch AB. Sedan detta program gjordes så har ju mycket hänt på Virtualiseringsfronten, så vi kommer säkert ha anledning att återkomma till det här ämnet inom kort?

Medverkar i det här avsnittet gör förövrigt: Mikael Nyström från Truesec och programledare är som vanligt Michael Anderberg.

Du hittar avsnitt #8 här: http://podradio.nu/feed/view/849 och själva feeden finns på: http://podradio.nu/feed/rss/849/ vill du ha tag i själva filen så går det också: http://podradio.nu/download/34870_1482.mp3

Mvh/Micke

P.S. Det är också premiär för vårt nya "skivomslag" för dig som har en mediaspelare med display. Bilderna är tagna av Camilla Svensk och använda med tillstånd.