Muuh på er,

Varför i hela friden postar jag gamla avsnitt??? Anledningen är helt enkelt att jag av någon anledning missat att posta vissa avsnitt till bloggen och på grund av ett webbprojekt som vi håller på med så måste alla avsnitt finnas med. Jag ber om ursäkt till dem som redan har lyssnat på dessa och grattis till dem av er som har missat dem - nu dyker de upp :)

Den här gången är det lite annorlunda då det dels är inspelat live, sittandes i restaurangen pà Sergel Plaza i Stockholm, men framförallt därför att det är på engelska. Anledningen till detta är att Mikael Nyström och jag själv tog möjligheten att intervjua Brett Hill som är Sr. Technical Evangelist på Microsoft Corp i Redmond med inriktning enbart mot IIS7 i samband med hans besök i Sverige under Web Administration Tour. Vi hoppas ni skall komma och gilla det!

Medverkar i det här avsnittet gör förövrigt: Mikael Nyström från Truesec och programledare är som vanligt Michael Anderberg.

Du hittar avsnitt #7 här: http://podradio.nu/feed/view/849 och själva feeden finns på: http://podradio.nu/feed/rss/849/ vill du ha tag i själva filen så går det också: http://podradio.nu/download/34390_1482.mp3

Mvh/Micke

P.S. Det är också premiär för vårt nya "skivomslag" för dig som har en mediaspelare med display. Bilderna är tagna av Camilla Svensk och använda med tillstånd.