Michael Anderberg, IT Pro Evangelist, Microsoft AB

Michael jobbar som IT Pro Evangelist på Microsoft i Sverige och fokuserar framförallt på Windows Plattformen och Säkerhet. Han är också en eftersökt talare både nationellt och internationellt inom dessa ämnen.

Office Communications Server 2007 licensiering

Office Communications Server 2007 licensiering

  • Comments 1
  • Likes

Min kollega Pontus Haglund har bloggat om hur licens-ieringen på Office  Communications Server 2007 ser ut... och då undrar ni kanske varför jag bloggar om det?

Jo... SÄKERHET!

För genom att rulla ut OCS tillsammans med Office Communicator i företaget så kan man hantera den största utmaningen som Instant Messaging för med sig samtidigt som man ändå får glädje av de största fördelarna med det. Forefront kan inom kort hantera Anti-malware, man kan fixa loggning, policy styrning etc etc. Så av den anledningen så ville även jag skriva en blänkare om detta. Posta gärna en kommentar till honom eller till mig om vad ni tycker och tänker om Instant Messaging på företaget etc.

Mvh/Micke

Andra bloggar om: , , , , ,

Comments
  • Jag tycker IM (i vårt fall OCS2007, tidigare LCS2005) är det bästa som hänt kontoret :) Otroligt bra sätt att slippa en massa onödigt mailande! På ett säkert sätt!

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment