Michael Anderberg, IT Pro Evangelist, Microsoft AB

Michael jobbar som IT Pro Evangelist på Microsoft i Sverige och fokuserar framförallt på Windows Plattformen och Säkerhet. Han är också en eftersökt talare både nationellt och internationellt inom dessa ämnen.

Andra Bloggare i Sverige - handsken är kastad!

Andra Bloggare i Sverige - handsken är kastad!

  • Comments 1
  • Likes

Hej på er,

Vi är ganska många vid det här laget som sitter och knepar på våra bloggar, försöker hitta guldkorn och roligheter som vi förhoppningsvis är först med att rapportera!

Men som alla ni som bloggar vet, så bortsett från den så kallade "klagomuren" på Computer Swedens hemsida (dvs det som kommentarerna på artiklarna kallas i folkmun, sällan positivt ofta flame:ande) så får man inte så mycket kommentarer på sina inlägg... 

Men vi missar ofta möjligheten att själva lägga en värdering om vad andra har bloggat om och därför uppstår ingen debatt? Det finns många tunga personer som bloggar och härmed kommer i alla fall jag att lite mer aktivt försöka hänga med i vad ni andra skriver och där det är relevant kommentera eller tänka till om det i min egen blog. 

Så låt oss tillsammans förändra blogvärlden i Sverige från en monolog till en dialog! :)

Först ut att gå igenom bli nog: http://itbloggen.se/cs/ - jag fokuserar på eliten först. :) Men jag kommer även hålla koll på mina egna kollegor här på TechNet-siten.

Mvh/Micke

Comments
  • Du har så rätt Micke, monologer är kass. Dialoger däremot är klart roligare :-)

    Mikael Nyström

    MVP Windows Server - Setup/Deployment

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment