Igår kväll så var det svenskfesten efter avslutade sessioner... Anna Averud tog oss till ett ställe som heter Sugar Club och som ligger vid World Trade Center nere i Barcelonas hamn. Där serverades lite att dricka och tappas och det var verkligen kul att se hur många svenskar som har kommit ner hit - närmare bestämt 320 st vilket är rekord! Sedan drog vi vidare upp mot La Rambla som är partygatan här i Barcelona, så det var inte utan att man var lite nannig i ögat när man kom ner till första sessionen i morse :)

Första sessionen ja, det var en Security Panel med alla säkerhetstalarna utom faktiskt vår egen Marcus Murray. Men det var bra ändå. Appropå Murray, så är det en stor glädje att konstatera att han och Johan Arwidmark är två av de totalt sett högst rankade talarna av alla här på IT Forum - GO Sweden!

Sedan var jag och kollade in mer av Compute Cluster Edition med Giovanni. Inte helt lättsmälta grejer men det skall bli kul att dra igång lite projekt kring det!

LUNCH: Hamburgare

Tjänst i Ask-the-Expert så jag kom inte loss till sessioner igen förrän vid ca 16:30 - så då vandrade jag rakt upp och avslutade dagen med en Kernel Improvements in Windows Vista dragning med Mark Russinovich - härligt tungt! :) Faktum är att det inte var så farligt, han tog det lugnt - men det är kul varje gång han måste rätta sig när han säger Microsoft tycker/tänker/säger och sedan med ett fniss ändrar han sig till VI - han är ju faktiskt Microsoftare numera! Förresten om du undrar var hans tools och utilities har tagit vägen så kan du hitta dem på SysInternals TechCenter .

Mvh/Micke