Hola,

Sov gott i natt och ingen salmonella i morse så kanske jag var för hård mot min kind igår :) Men men...

Inledde dagen med lite Steve Riley igen, den här gången på ämnet ISA 2006. Som vanligt stimulerande presentation, men han underströk en också i mitt tycke extremt viktig sak och som förtjänar att repeteras; Det finns bara två stycken kommersiella brandväggar på marknaden som ALDRIG har hackats eller haft något större säkerhetshål och dessa är - trots att många inte tror det - ISA 2000 och ISA 2004!!!

Sedan fortsatte jag till en dragning om Microsoft High Performance Computing Cluster presenterad av min Evangelistkollega Giovanni från U.K. Han gjorde det mycket bra och dessutom så var det intressant att se hur bland annat ett stort företag som British Aerospace använder våra grejer för sin beräkningar i fluid dynamics, dvs t.ex. luftströmning över vingar eller temperaturpåkänningar p.g.a. friktion etc. Jag ser fram emot att göra några kul projekt kring den här även i Sverige!

LUNCH: Grönsakslasagne med Pommes Frittes, ja jag vet - jag trodde inte heller det var en kombination :)

Efter lunch så var det dags för seriös hardcore - Advanced Application Truobleshooting with Process Explorer presenterad av dess skapare, gurut Mark Russinovich som dessutom numera är Microsoftare. Skall sätta mig och testa en del av det han visade vid tillfälle, jag visste förvisso att det finns mycket bra info i stacken, men PE gör det så mycket enklare att utläsa.

Sedan var jag också på en mycket givande Chalk&Talk med Steve Riley och Fred Baumhart om ISA 2006. De två kompletterar varandra bra och är roliga att lyssna på.

Nu skall jag gå på Svenskmiddagen... vi hörs imorrn!

Mvh/Micke