Hej på er,

Jag hoppas alla har haft en skön sommar med många migreringar och sådant som vi IT-folk gör när alla andra ligger på playan :)

Nu så är det äntligen dags för TechNet Update (våra gratis mini-seminarium på Microsoft i Akalla) att rulla igång igen. Och först ut den 13 september är ett seminarium om vår brandväggs- proxy- och cacheserverlösning Internet Security and Acceleration Server eller kort och gått ISA. Normalt sett så vore ju detta någonting jag själv skulle köra eftersom det är en av mina huvudprodukter men eftersom jag är pappaledig så kommer seminariet att hållas av en kollega till mig; Peter Glas, systemingenjör på Microsoft med inriktning på säkerhet kommer att köra den första presentationen om ISA Server 2006 och varför applikationslagerfiltrering är så viktigt. Mer information och anmälan hittar du
här
 
Sedan en hälsning från min kollega Maria Johansson som håller i detta själv nu när jag inte är på plats: "Vad vill du att vi ska ta upp för ämnen under hösten och våren? Hör av dig till mig (Maria) så vi vet vad du tycker är intressant. Om intresse finns är det också möjligt att vi åker till andra städer och kör några halvdagar. //Maria"
 
Ta chansen att anmäla er nu, jag vet att det kommer bli jätteintressant! Och varför inte ta med chefen, så att budget inte blir ett problem sedan när ni vill köpa ISA!
 
Mvh/Micke