Er du kommet til at slette en mail og ydermere kommet til at tømme papirkurven ("Deleted Items")?  Fortvivl ikke - i Exchange Online kan du selv gendanne en 'slettede slettede' mails.

En slettet mail vil blive gemt i din ”Deleted Items” mappe indtil den manuelt fjernes af dig (en såkaldt soft delete), eller bliver fjernet automatisk ifølge dit firmas Retention Policies. Det sidste er som standard efter 30 dage (men kan ændres).

Efter en mail er blevet fjernet fra ”Deleted Items” mappen kommer den over i en mappe kaldet ”Recoverable Items” hvor den ligger i yderligere 14 dage før den fjernes permanent. Denne 14-dages periode kaldes for Retention perioden.

Sålænge din slettede mail ligger i "Recoverable Items" kan du selv gendanne mailen ved hjælp af funktionen Recover Deleted Items i Outlook Web App eller Outlook (se ovenfor).  Hvis du manuelt har renset mailen ud af mappen ”Recoverable Items” (kaldet en purge) kan en administrator gendanne mailen indenfor det samme 14 dages vindue, ved hjælpe af en funktion kaldet Single Item Recovery (muligt, idet purgede emails gemmes i en undermappe kaldet ”Purges”).

Hvis du ønsker at ændre Retention perioden for slettede mails i din virksomhed, skal du kontakte Office 365 support. Retention perioden kan ændres til hvad som helst, men hvis du ønsker at bevare slettede mails i mere end 30 dage, skal den pågældende mailbox have en Exchange Online Plan 2 user license.

Læs evt mere her.