Kundombudsman - Microsoft Sverige

Microsoft fokuserar på ökad kundnöjdhet och tillsätter världens första kundombudsman inom it-branschen – Karin Älfvåg.

Om Microsofts kundombudsman

About

Om Microsofts kundombudsman

Jag heter Karin Älfvåg och är Microsofts kundombudsman i Sverige.

Jag vill ha en dialog med dig; du som har problem med Microsoft, du som har synpunkter och frågor och även du som har förslag på hur vi kan bli bättre.
 
Den här bloggen kommer att vara mitt huvudsakliga forum där jag vill att vi diskuterar kring ämnen där Microsoft kan bli bättre. Ibland kanske jag kommer att ta upp ämnen som jag känner behöver klargöranden och ibland kanske jag bara frågar efter reflektioner och reaktioner på idéer. Använd kommentarsfunktionen i bloggen för att säga det du vill.
 
Vill du veta mer - skriv en fråga.
Är det någon fråga som ligger dig varmt om hjärtat – skriv en fråga.
 
I filmen berättar jag mer.

<iframe src="http://www.microsoft.com/sverige/ko/karin.html" mce_src="http://www.microsoft.com/sverige/ko/karin.html" scrolling="no" width="360" frameborder="0" height="345"></iframe>

Biografi - Karin Älfvåg
Karin Älfvåg har jobbat på Microsoft sedan 2001. Sedan 2006 sitter hon med i ledningsgruppen. De senaste åren har hon varit ansvarig för arbetet med kundnöjdhet inom Microsoft. Detta innebär konkret att hon jobbar med att förbättra Microsofts organisation i syfte att rätta till de fel och brister som hon uppmärksammas på genom klagomålshanteringen. Inom Microsoft har hon tidigare jobbat med mjukvaruutveckling samt varit marknadschef för Microsofts programutvecklarprodukter.

Karin har mer än 20 års erfarenhet inom it-sektorn där hon bland annat har tjänstgjort som it-chef, förvaltningschef och projektledare. Innan hon kom till Microsoft tjänstgjorde hon på Siemens, Exportrådet samt på Europarådet i Strasbourg. Hon jobbade även tid i Bangladesh där hon undervisade i it på amerikanska skolan. Karin Älfvåg är systemvetare, ekonom och har en utbildning i franska från universitetet i Strasbourg. Hon är 45 år och bor på Lidingö tillsammans med sin familj som består av man och tre barn.