App Plat News

Jon Jahrens samling av viktige og uviktige nyheter og kommentarer om Microsoft applikasjonsplattform

Mester eller læregutt?

Mester eller læregutt?

  • Comments 1
  • Likes

Onsdag 11. april har du muligheten til å demonstrere dine evner i SQL – er du en trollmann med databaser eller kun en novise i faget? Oslo Kongressenter er arena for finalerundene. Live foran hundrevis av tilskuere avgjøres kampen om hvem som kan smykke seg med tittelen Norgesmester i SQL.

NM i SQL vil avvikles i forbindelse med Microsoft Application Platform Conference 2007, som arrangeres i Oslo Kongressenter 11.-12. april. Dette er stedet å være hvis du jobber med SQL Server, BizTalk Server, .NET, eller andre sider av Microsoft applikasjonsplattform! Etter siste seminar onsdag 11.april kl.1600, inviterer vi til et sosialt kveldsarrangement med musikk, servering og showdown på scenen med kåring av årets Norgesmester i SQL. Har du lyst til å være tilskuer? Meld deg på konferansen du også!

Frist for å kvalifisere seg er 16.mars, og det gjør du her. De beste forslagene går til NM-finalen den 11.april, hvor fete premier, respekt og berømmelse venter. Blant premiene vil du finne denne, denne og denne.

Comments
  • Onsdag 11. april har du muligheten til å demonstrere dine evner i SQL – er du en trollmann med databaser

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment