Technorati Tags:

clip_image001

Det er i oktober det skjer. Det er i Las Vegas det skjer. Fra 19-22 oktober vil alle som vil vite alt som er verdt å vite om eksisterende versjon av SharePoint 2007 og om alt som kommer i SharePoint 2010 samles til konferanse og få førstehånds informasjon fra produktgruppen i Redmond, fra partnerløsninger og ikke minst dele erfaringer fra kundeprosjekter fra hele verden.

SharePoint-konferansen i 2008 ble en kjempesuksess og de flere tusen deltakerne følte virkelig at de fikk valuta for pengene:

Go to http://www.mssharepointconference.com

I år vil konferensen både dekke SharePoint 2007, SharePoint 2010 og faktisk også Office 2010 – som viser hvilket momentum collaboration plattformen og dynamikken mellom Office-klientene og SharePoint portalplattformen har i markedet.

Fra Microsoft Danmark deltar jeg sammen med 5-6 andre kollegaer og ønsker at lave et dansk community over i Las Vegas under konferansen – og vi håper å kunne samle rundt 100 danske deltagere fra kunder og partnere.

Meld deg på her https://spc2009.dynamiceventsreg.com/ hvis du er interessert, eller ta endelig kontakt med undertegnede eller en annen kontakt i Microsoft Danmark, hvis du har spørsmål innen du beslutter deg for å delta.