Kære SPLA partner,

Sæt kryds den 30. maj 2012

Deltag på Microsofts store System Center 2012 lanceringsevent og hør hvordan System Center har hjulpet kunder som bl.a. LEGO, FLSmidth og SKAT til at optimere Application Management, Infrastruktur Management og Service Automation og Delivery.

System Center 2012 byder på mange helt nye teknologier som Server App-V, udvidet multi-hypervisor management, dyb overvågning af netværksenheder og .Net og Java apps – og og ikke mindst helt nye funktionaliteter i Configuration Manager.

Bliv overrasket over hvor nemt det er at bygge en Private Cloud på 50 minutter og hvordan du med 6 trin kan definerer dit helt eget service katalog til en self-service løsning. Det hele præsenteres af nogen af vores største kunder i Danmark og de aller dygtigste Microsoft Partnere inden for hver deres spidskompetance. 20 indlæg fordelt på 1 forretningsspor og 3 tekniske spor er der brug for, for at kunne dække alle nyhederne i System Center 2012! Og så skal vi naturligvis også kigge på nyhederne i Windows Server ”8” beta.

 

Hvis du ikke vil gå glip af denne dag, så registrer dig her og få den endelige invitation med agenda tilsendt direkte i din e-mail boks.