Saunalahti tarjoaa: Windows Phone ja puhelut vuodeksi

Saunalahti tarjoaa: Windows Phone ja puhelut vuodeksi

  • Comments 2
  • Likes

 

clip_image002

Saunalahti tarjoaa Windows Phonen ja puhelut vuodeksi. Laitteina uusi titaaninen HTC Titan 4,7 tuuman näytöllä. HTC Radar, LG Optimus 7 ja Samsung Omnia W.

Saunalahti Tikka –liittymän ja datapaketin kanssa vuoden puhelut 3,5 miljoonalle suomalaiselle kaupan päälle.

Tarjous voimassa 30.10.2011 saakka.

Comments
  • Täysin harhaanjohtava mainos!

    Saunalahti tarjoaa windows phone-laitteita ja puheluita, mutta kuluttajan pitää toki maksaa näistä palveluista. Toisekseen laitteet eivät ole vielä edes saatavilla, vaan käyttäjille tarjotaan mahdollisuus ennakkotilaukseen.

    Ymmärrän toki yrityksenne määräykseen mainostaa näitä yhteistyösopimuksia, mutta kirjoituksen yhteydessä olisi voinut esimerkiksi mainita tarkemmin, mitä uutta nämä laitteet sisältävät ja miksi juuri tähän tarjoukseen tulisi tarttua.

    Olen seurannut jo pitkään blogiasi ja kokenut viestien sisällön useasti mielekkääksi, mutta tällä kertaa mainoksen yhteyteen olisi ollut hyvä lisätä myös jotain teknistä informaatiota tai edes omia käyttäjäkokemuksia...

  • Vaan niinhän tuo, eli kuukausihinnasta on toki kyse. Tosin voi ostaa pelkän laitteenkin. Ei ollut mitään pakkoa tuosta blogata, mutta tuntui että käypä tarjous ja aikaa vain 30.10 saakka, että joku olisi taas voinut sanoa että "ettepäs kertoneet".

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment