TechNet Tour: Microsoft pilvessä – palveluita verkossa, sisällä ja ulkona

TechNet Tour: Microsoft pilvessä – palveluita verkossa, sisällä ja ulkona

  • Comments 1
  • Likes

Microsoft pilvessä – palveluita verkossa, sisällä ja ulkona

TechNet Tour –seminaari Turussa 2.12.2008

 

Turun Konservatorio, Linnankatu 60, 20100 Turku

Tiistai, 2.12.2008 klo: 8:15 – 16:00

 

Olet ehkä kuullut puhuttavan ”pilvestä” ja että siitä on kovastikin kohistu puoleen ja toiseen, mutta mitä tämä ”pilvi” oikeastaan tarkoittaa? Vaikuttaako se minuun tai voinko hyötyä siitä. Rakennanko oman pilven, hyödynnänkö sen osana pilvipalveluita Suomesta tai kauempaakin. Miten ajattelen IT-arkkitehtuuriani tulevaisuudessa? Kuinka tasaan työkuormaani ja hyödyn pilviarkkitehtuurista? Mitä palveluita Suomessa on tarjolla jo nyt, ketkä niitä tarjoavat?

 

Samassa yhteydessä pohdimme myös miten pilvipalvelut vaikuttavat kuluttajien tietotekniikkakokemukseen, liikkuvuuteen ja työskentelyn helppouteen. Miten tämä heijastuu työpaikoille ja kuinka työskentelytapojen muutos vaikuttaa tietotyöympäristööni?  Kuinka voin valmistautua itse toimittamaan joustavia ja liikkuvia tietotyöpalveluita?

 

Näistä asioista tulemme kertomaan ensimmäistä kertaa Suomessa Turussa pidettävässä TechNet Tour –tapahtumassa 2.12.2008. Tervetuloa paikan päälle Turun konservatorion upeaan Sigyn –saliin  tai suoraan lähetykseen Internettiin lähellä sinua.

 

Ilmoittaudu  Tapahtumaan

 

Ilmoittaudu suoraan lähetykseen

 

Janne  

 

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment